As dori sa știu ce ar trebui să fac in situația mea , am câștigat procesul intentat pentru custodia exclusiva pentru copiii și tatăl copiilor a făcut recurs deoarece nu accepta acesta sentința , sincer eu doresc nimic de la el doar să îmi iau copii cu mine in Germania sa le pot oferi un viitor mai bun și să mă bucur de ei și nu doresc sa îi las nici în grija cuiva căci vor suferi și ei . Va rog frumos daca se poate să mă sfătuiți . Cu stima și respect va mulțumesc tuturor
Da, avand in vedere faptul ca in apel situatia se poate schimba este bine sa aveti mare grija cum va veti apara.Aveti dreptul de a propune si noi probe in aparare pentru instanta de apel.
Sanse aveti daca v-ati judecat bine in prima instanta dar depinde si cat de bine se va judeca el in apel si daca va avea sau nu circumstante favorabile care sa il ajute.
Nu știu ce a declarat el și pe ce bază a făcut el recurs că el este recidivist și nu are loc de muncă iar unde el locuiește nu este a lui personală și acea clădire va urma să fie demolată . Unde as putea sa vad cele declarate de el , la arhiva tribunalului sau in altă parte . Recursul va fi la Timișoara nu știu cand că nu am fost înștiințată in niciun fel
Va mulțumesc
Daca va fi la Timisoara trebuie mers la Tribunalul Timisoara dupa ce ajunge dosarul la instanta de apel.
Daca aveti avocat nu este necesar sa va prezentati personal la arhiva.
Motivele de apel se vor comunica si va trebui sa depuneti intampinare ca sa va aparati in fapt si in drept.
Mă iertați că va retin cu problemele mele dar țin să precizez că eu am deschis procesele primul fiind in 2014 si am avut custodia comuna iar cel din 2017 am primit custodia exclusiva in aceasta perioada el a fost arestat din anul 2013 până în 2015 pt furt calificat după aproximativ 3 luni iar a fost arestat în Austria din 2015 până în 2017 eu martori am avut dar au fost amenințați de carte acesta și acum nu mai am absolut nimic pentru a demonstra sau a adăuga în apărarea mea nu știu ce să fac mai departe . Sunt blocată că nu știu pe ce cai as putea sa axat eu