Este posibil ca presedintele demisionar sa se razgandeasca si sa-si reia atributiile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?
Am fost sa-mi achit "intretinerea" si surpriza presedintele era acolo.L-am salutat si fara sa-l intreb ceva mi-a zis ca trebuie sa se ocupe cineva de bunul mers al asociatiei.
E posibil asa ceva?!
"Ar trebui atent analizate motivele care au determinat reprezntantii asociatiei sa renunte la functii
Poate daca se elimina factorul care a generat hotararea,membrii echipei revin asupra hotararii lor "
Si ce credibilitatea ar mai avea .
Ce obligatii/indatoriri mai are un presedinte al unei asociatii de proprietari care si-a depus mandatul de presedinte . A facut cunoscut in adunarea generala si apoi si-a inregistrat cerea in registrul de corespondeta.
Adam Grecu,
Teama vine din faptul ca persoana e angajata ca administrator ( contract de 8ore/zi ) inregistrat in revisal iar functia de casier si cea de contabil cum se evidentiaza ?! Si ce face mai intai in cele 8 ore? Lucru amestecat pute ..........
Hristos a Inviat!
Multumesc pt. raspuns . Dar nu este clar in sensul ca administratorul poate fi si casier sau administratorul poate fi si contabil . Daca era un art. in care se specifica ca administratorul poate fi SI contabil SI casier era bine.
Buna ziua.
O persoana care este angajata la o asociatie de proprietari ca administrator poate sa fie in acelasi timp si casier si contabi ?
Daca da, in ce conditii?
Daca da , cine-i tine locul cand este in concediu?