avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate Giulya13

Activitate Giulya13

Răspuns la discuția Custodia copilului
Eu pana la 3 ani am stat zi de zi cu fetita eu am crescuto in casa cu ei locuind dupa aceea au inceput scandalurile si neavand nimic legea i-a dat lui fetita. De 2 saptamani numai imi da voie sa vb cu ea si nici sa o vad. El este mereu plecat din tara si sta cu actual a lui nevasta si din cauza ei nu mai pot vbi nu o mai lasa si nici mama lui nu are nimic de spus. Eu numai am niciun drept asupra ei. Nu pot face nimic

Liliana Gradinaru a scris:

Ar fi bine sa fiti in tara, greu sa schimbati locuinta copilului dupa atatea luni. In plus, a contat mult si ca dv. nu cresteati fetita, ea era tot la tata inteleg. Nu doar lipsa cassasi job.
Daca doriti sa faceti ceva, contactati un avocat. pana va aranjati lucrurile sa puteti initia un nou dosar, incercati sa vedeti copilul cat mai des, sa mentineti legatura cu el.

In ce consta schimbarea? Trebuie s aam neapărat casa la numele meu si serviciu in România sa pot inainte proces?

Sobolan de tomberoane a scris:

Puteti face proces de 2 ori pe luna insa trebuie sa dovediti ca s-au schimbat imprejurarile.

Dar daca eu am contract de munca in italia indeterminat la un restaurant si stau in chirie pot face ceva?

Pentru ca eu nu aveam servici munca si nu platisem pensia alimentata timp de 7 luni cand era si procesul in desfasurare nu se terminasse si mi-a facut plângere la parchet si Avocatul meu mi-a spus ca daca nu platesti 3 luni faci pușcărie si m-am speriat si fostul soț cu mama lui mi-ai spus daca nu semnez sa ma scoata din drepturi si nu renunti la proces nu isi retrag plangerea. Si a trebuit sa semnez eram sengura Avocatul ma lasat singura si nici macar nu stiu ce am semnat. Si cateva zile in urma mi-a zis ca numai pot sa deschid proces pana la 18 ani numai pot face nimic. Platesc 50€ pensie alimentară pe luna dar drepturi nu mai am.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Nu stiu motivul pentru care s-a pronuntat in Romania o asemenea sentinta.
Poate ca este vorba despre exercitare comuna a autoritatii parintesti si stabilirea domiciliului minorei la el.
Te minte, poti sa il chemi in judecata de cate ori vrei indiferent de varsta minorei.

Va multumesc
Buna ziua. M-am judecat cu fostul soț pt custodia copilului si m-a scos din drepturi anul trecut. Fetita a ramas la el. Acum imi spune ca pana face 18 ani nu mai pot sa înaintez proces pentru a lua fetita nici la 10 ani cand o sa aiba dreptul sa aleaga
Buna ziua. Am facut un abonament la reteaua telekom pentru un telefon care costa 400 lei si este din decembrie 2016 mia venit o factura de 1600 de lei ca nu am platit abonamentul. Contractul nu e facut pe adresa mea. Ce se poate intampla?
Trebuie sa astepte citatie sa inceapa sa faca conditiile care i sau pus acolo sau trebuie de acum?
Procesul sa incheiat in septembrie ei siau retras plangerea pentru neplata pensiei alimentare care nu o platisem 6 luni si acum spun ca daca nu le trimit si restul de bani intro saptamana adica 400€ imi face din nou plangere pentru acei bani care nu iam platit atuncieste posibil sa poata face? Leam explicat ca intro luna ii trimit dar nu vor sa astepte