avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata factura telekom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata factura telekom

Buna ziua. Am facut un abonament la reteaua telekom pentru un telefon care costa 400 lei si este din decembrie 2016 mia venit o factura de 1600 de lei ca nu am platit abonamentul. Contractul nu e facut pe adresa mea. Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:03, 20 Februarie 2018
Sunteti titulara abonamentului? Daca da, probabil vor cesiona creanta si este posibil sa se ajunga la judecata si in final la executare silita. Depinde cat de hotarati sunt sa-si recupereze debitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari telekom pt nimic. buna ziua, sunt student la agronomie ... RobertAlex13 RobertAlex13 Recuperari Telekom pt nimic. Buna ziua, sunt student la Agronomie iar anul trecut am locuit la camin, neavand internet in camera(cablul de internet cum il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobilă neplătit, amenințări cu executarea silită Ramona000 Ramona000 Buna am si eu o intrebare...prin 2016 miam facut abomament la orengi la un telefon pe 2 ani doar cu factura la curent si buletinul am platit circa 1 an de zile ... (vezi toată discuția)