avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abonament telefonie mobilă neplătit, amenințări cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Abonament telefonie mobilă neplătit, amenințări cu executarea silită

Buna am si eu o intrebare...prin 2016 miam facut abomament la orengi la un telefon pe 2 ani doar cu factura la curent si buletinul am platit circa 1 an de zile abonamentul si dupa miam mai facut un abonament la o tableta si dupa nu am mai platit nimic...ambele sau stricat inainte sa se fi incheiat cei 2 ani.nici nu le mai am...de cand nu am mai platit primesc fel si fel de plicuri acasa.in ultimul timp am primit si scrisori de amenintare cu executare silita,propirea conturilor bancare...as vrea sa stiu ce se poate intampla??tin sa precizez ca bunuri am o casa pe numele meu...se poate intampla ceva?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:59, 4 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot introduce actiune in pretentii impotriva dvs la judecatorie si sa solicite instantei sa va oblige sa achitati sumele restante. Daca castiga, pot merge cu hotararea la executor pentru a va executa silit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate întâmpla că, dacă nu înțelegeți să plătiți facturile restante de bună voie, veți ajunge să fiți executat silit. Dacă aveți salariu sau pensie o să vă poprească veniturile permanente. Dacă nu aveți nici un venit salarial sau pensie, creditorul va fi nevoit să vă scoată casa la licitație.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Dapix, utilizator
Multumesc pentru raspunsuri.oarecum am rezolvat.Am sunat ieri la numarul de pe ultima factura..am in total de plata 2700 de lei am discutat la telefon cu ei si o sa platesc in 6 rate in fiecare luna undeva la 400 sute si ceva de lei.dupa 6 luni sunt achitata cu ei....intrebarea mea este:Dupa ce termin rata nu o sa mai am nici o problema??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să păstrați chitanțele timp de 3 ani. Dacă păstrați chitanțele ca dovadă că ați achitat datoria, nu aveți de ce să vă temeți.
Multumesc asa o sa fac

Dapix a scris:

Să păstrați chitanțele timp de 3 ani. Dacă păstrați chitanțele ca dovadă că ați achitat datoria, nu aveți de ce să vă temeți.

Alte discuții în legătură

Ignorare cerere de valoare redusa - ce inseamna si cum ma poate afecta proiectare proiectare Buna ziua! Poate fi ignorata (in calitate de parat) o cerere de valoare redusa, stadiu procesual fond? Daca e ignorata ce mi se poate intampla? Se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Credit restant in euro mariana07 mariana07 Buna ziua, Am luat impreuna cu mama mea un credit in euro pe care intre timp de trei ani nu am mai putut sa il achitam din cauza ca am avut o ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie ifn si firma telefonie mobila AlMaria AlMaria Buna ziua, Situațiile sunt urmatoarele: 1. S-a luat un împrumut de la un IFN. A fost platit o perioada, apoi nu s-a mai achitat nici o rata, de cel ... (vezi toată discuția)