avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperari Telekom pt nimic. Buna ziua, sunt student ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperari Telekom pt nimic. Buna ziua, sunt student la Agronomie ...

Recuperari Telekom pt nimic. Buna ziua, sunt student la Agronomie iar anul trecut am locuit la camin, neavand internet in camera(cablul de internet cum il aveau majoritatea), am decis sa iau un abonament tip Modem Sim ca sa pot avea internet pt examene/invatat, timpul liber ramas. Zis si facut, undeva la 27 de lei pe luna celor de la Telekom, a venit modemul insa internet foarte slab, era mai bun cel de pe cartela pt laptop, faceam hotstop cu telefonul si mergea mai bn, i am sunat le am spus problema insa nimic convingator, am decis ca vreau reziliera contractului insa ma amenintat cu plata a 300+ lei pt rezilierea acestuia, eu decis am scos modemul din priza si nu l am mai folosit, tot primeam facturi in fiecare luna asta fiind 3 luni la rand unde s.au strans 90-100 lei. Am facut plangere la ANPC si n am.primit raspuns(tind sa cred ca a fost o eroare la trimiterea formularului), in prezent am primit fix azi urmatorul mesaj "Buna ziua! Va informam ca debitul de la TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS SA a fost cesionat catre Kredyt Inkaso.Contactati un reprezentant la 0372309922" , speriat am sunat la ei si le am explicat situatia, nu i.a interesat si mi au spus ca am de plata 450 de lei pt rezilierea automata a contractului altfel voi fi dat in judecata , executat silit. Problema e ca sunt student, am un job part timp si primesc si bursa sociala tot pe card, imi e frica sa raman cu contul bancat oprit fara a mai putea plati taxa facultatii din cauza opririi salariului, ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:47, 8 Iulie 2023
Pt a fi executat silit va trebui sa fi intai dat în judecata de recuperatorii de creante

Pt o suma adă mica e puțin probabil sa facă demersuri prea curând,probabil te vor stresa ani de zile cu notificări.Poti lua legătura cu firma de recuperări pt a încerca o eșalonare,poți sa nu faci nimic sau când vei fi în bani poți sa plătești pt a nu te stresa ani de zile cu amenințări..
Pt a fi executat silit va trebui sa fi intai dat în judecata de recuperatorii de creante

Pt o suma adă mica e puțin probabil sa facă demersuri prea curând,probabil te vor stresa ani de zile cu notificări.Poti lua legătura cu firma de recuperări pt a încerca o eșalonare,poți sa nu faci nimic sau când vei fi în bani poți sa plătești pt a nu te stresa ani de zile cu amenințări..

Pt o suma asa mica e puțin probabil sa facă demersuri prea curând,probabil te vor stresa ani de zile cu notificări.Poti lua legătura cu firma de recuperări pt a încerca o eșalonare,poți sa nu faci nimic si sa astepti un proces care poate sa vina peste 10 ani sau peste 6 luni ,sau când vei fi în bani poți sa plătești pt a nu te stresa ani de zile cu amenințări..
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Plătește cât mai repede.Te vor da în judecată,vei plăti mai mult dacă vor cere dobânda și cheltuielile de judecată.De scăpat nu ai cum sa scapi având în vedere contractul semnat,facturile neplătite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator
Unica solutie este contestatia in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telekom hărțuiește clienții? AURSOFT AURSOFT Bună ziua, Doresc să vă prezint o situație intr-un fel hilară dacă nu ar fi stresantă. In data de 19.03.2015, cu o lună inaitea expirării (condiție ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa? Valentina_D Valentina_D buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Sotul meu are o datorie catre o firma de telefonie mobile de acum 10 ani. Ne tot vin acasa notificari de o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)