avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Telekom hărțuiește clienții?
Discuție deschisă în Executare silită

Telekom hărțuiește clienții?

Bună ziua,
Doresc să vă prezint o situație intr-un fel hilară dacă nu ar fi stresantă. In data de 19.03.2015, cu o lună inaitea expirării (condiție din contract) a unui contract cu Telekom pentru Tv satelit, am trimis către aceștia cererea de reziliere a contractului. Bineițeles că au tărăgănat
executarea și a fost nevoie să revin cu alt email. In data de 21.04.2015 Telekom a oprit semnalul odată cu terminarea contractului. In luna mai 2015 am platit totuși și ultima factură aferentă lunii aprilie când nu am avut semnal numai ca să scap de ei. Pretindeau că așa scrie in contract. Mă rog. Am predat echipamentele cu proces verbal și am toate chitanțele necesare prin care pot dovedii că am plătit totul, documente pe care le-am trimis și lor de nenumărate ori pentru că nu erau in stare sau se prefăceau că nu pot să le pună in ordine. Am deasemenea și inregistrări telefonice cu personalul lor care se ocupă cu relatii cu publicul in care o operatoare chiar spunea la data respectiva că ar
trebui să ignor ultima factură. Inchipuiți-vă că de atunci mă stresează cu amenințări că mai am să le plătesc 152 lei, 52 lei ultima factura (care am plătit-o) și 100 lei echipamentele pentru că nu au luat in seamă procesul verbal pe l-am trimis cred că de 10 ori. De doi ani amenințarile au luat o formă mai "elevată", m-au dat la executare silită la o firmă de recuperări APS România și când APS au renunțat, probabil dându-și seama de ridicolul situației, au cesionat creanța către KRUK alți smecheri care binențeles că m-au somat. In afară de faptul că imi dau seama că la Telekom e varză totul, ce nu-mi dau seama este ce să fac in continuare. I-aș da in judecată pentru hărțuire, dar nu-mi place să umblu prin tribunale și nici nu am timp pentru că am un servici solicitant.
Totuși, dumneavoastră ce părere aveți?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
AURSOFT, utilizator

Alte discuții în legătură

Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Telekom- firma de recuperari everota everota Buna ziua. As aprecia ajutorul dumneavoastra in legatura cu urmatoarea probema. Pe data de 23.12.2019 am primitun mesaj de la APS Romania : Inca ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii naravasi creditexpress IarmasunaCreditExpress IarmasunaCreditExpress Sunt in situatia in care ma suna abuziv o firma de colectare numita CreditExpress care imi explica ca fostul Telekom a vandut catre Orange Romania, care la ... (vezi toată discuția)