avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate Mona16

Activitate Mona16

Răspuns la discuția Modificare
Nu este vorba despre zid de rezistență ci doar balconul .
Multumesc frumos
O informez pe mama sa mai astepte pina primește ceva scris.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca este vorba de desfiintarea unor ziduri de rezistenta e destul de neplacut, va trebui sa solicitati o expertiza, etc.
Daca sunt ziduri de BCA atunci nu-s probleme.
Ce au spus cei de la primarie si de la politie?
Asteptati sa vedeti daca ei iau vreo masura SCRISA!

Discuție Modificare
Buna ziua,Am o intrebare la dvoastra
Acum 19 ani mama a cumparat un apartament. In acest apartament A facut pina acum mici modificari care acum nu apar pe schita cadastrala.
Din pacate (probabil din invidia unui vecin care A pirit-o ca a facut schimbari)a venit comisia si a constatat că lipseste debaraua si balconul din sufragerie.
Mentionez ca debaraua nu a existat cînd mana l -a cumparat ,ci doar balconul care intrade-var l a desfiintat.
Ce poate sa faca acum mama si ce i se poate întîmplă??este si bolnavă si singura si nu stie ce sa faca.
Mentionez ca s ă trezit si cu poliția la usa.
Va rog sa imi da ti un sfat!
Multumesc frumos
Discuție Cadastru nou
Buna ziua
Va rog sa imi spune ti,daca deja am cadastru facut la un apartament acum 19 ani,se poate face unul nou?
Va multumesc
Discuție Cadastru
Buna ziua
Va rog sa imi spune ti,daca deja am cadastru facut la un apartament acum 19 ani,se poate face unul nou?
Va multumesc
Ma scuzati inca o nelamurire pentru mine.
Deci eu sunt vinzatoarea si am dreptul sa locuiesc in apartament am inteles.
Dar mai am niste intrebari ptr dvoastra.
1.are voie cumparatoarea sa vinda apartamentul fara mine?
2.are voie cumparatoarea sa ea pe cineva in spatiu fara mine?
3.la toate instantiile apare ea ca propietar sau apar 2 prooietari?
4.dupa decesul cumpărătoarei devin eu automat propietar? Am voie să îl vind fără acordul fratilor dupa decesul cumpărătoarei?

Va multumesc enorm pentru raspuns
Multumesc ptr raspuns
Dar nu inteleg de ce i se spune la înstatii ca nu are drepturi ptr ca ea nu este propietar si ca suntem ăminoua proprietară.
Se poate asa ceva?
Buna ziua
Rog din suflet un raspuns :
Ma numesc Mona si in anul 2008 am vindut apartamentul mamei mele prin vinzare cumparare.
La contract scrie urmatorul rind:
"Vind fara nici o reserve pentru mine mamei mele .......domiciliat........NUDA PROPIETATE din apartamentul situat în Bacău........"
Rog din suflet sa mi se dea un raspuns
Cine este proprietarul?eu sau mama ?si ce inseamna fraza de mai sus.
Mentionez ca se ivesc probleme la toate instanțele gaz,politie etc din cauza ca i se spune că ea nu este singura proprietară.Se poate asa ceva????
Va multumesc enorm de mult