avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare

Buna ziua,Am o intrebare la dvoastra
Acum 19 ani mama a cumparat un apartament. In acest apartament A facut pina acum mici modificari care acum nu apar pe schita cadastrala.
Din pacate (probabil din invidia unui vecin care A pirit-o ca a facut schimbari)a venit comisia si a constatat că lipseste debaraua si balconul din sufragerie.
Mentionez ca debaraua nu a existat cînd mana l -a cumparat ,ci doar balconul care intrade-var l a desfiintat.
Ce poate sa faca acum mama si ce i se poate întîmplă??este si bolnavă si singura si nu stie ce sa faca.
Mentionez ca s ă trezit si cu poliția la usa.
Va rog sa imi da ti un sfat!
Multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2019
Mona16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mona16 , utilizator 13:44, 4 Aprilie 2019
Buna ziua,
Daca este vorba de desfiintarea unor ziduri de rezistenta e destul de neplacut, va trebui sa solicitati o expertiza, etc.
Daca sunt ziduri de BCA atunci nu-s probleme.
Ce au spus cei de la primarie si de la politie?
Asteptati sa vedeti daca ei iau vreo masura SCRISA!
Nu este vorba despre zid de rezistență ci doar balconul .
Multumesc frumos
O informez pe mama sa mai astepte pina primește ceva scris.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca este vorba de desfiintarea unor ziduri de rezistenta e destul de neplacut, va trebui sa solicitati o expertiza, etc.
Daca sunt ziduri de BCA atunci nu-s probleme.
Ce au spus cei de la primarie si de la politie?
Asteptati sa vedeti daca ei iau vreo masura SCRISA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari apartament apar in cadastru parvutraian parvutraian Buna ziua. Am si eu o problema si va cer ajutorul. Am cumparat o garsoniera anul trecut in care s-au facut doua modificari: 1. a disparut zidul dintre ... (vezi toată discuția)
Pereti de rezistenta sau nu? m.belu m.belu Ce caracteristici poate avea un zid din incinta apartamentului de bloc, care separa bucataria de balcon, pentru a recunoaste daca este zid de rezistenta sau ... (vezi toată discuția)
Apartamentul nu este ca in cadastru Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Dupa ce banca a aprobat creditul ipotecar, pot renunta la achizitia apartamentului daca acesta nu corespunde cu cadastrul?(1.are zidul dintre bucatarie si ... (vezi toată discuția)