avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate Io9utz

Activitate Io9utz

Am si eu o intrebare.am făcut asigurare la un autoturism pe o perioada de un an.la 5 luni dupa am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere pe motivul ca autovehicolul nu are asigurare.mi sau reținut plăcuțele de înmatriculare si talonul masinii.vina nu imi apartine mie deoarece la întocmirea brokerul de asigurare a gresit seria de sasiu a vehicolului.am ramas fara mijloc de transport 13 zile.as dori sa aflu in cazul in care doresc sa înaintez un dosar cine va fi tras la raspundere, brokerul sau firma de asigurare?multumesc.
Buna seara.un amic al meu (daniel) are o firmă cu fratele sau( neculai).dabiel a construit o casa pe un teren deținut de el si de Sotia lui.la parter a facut un spatiu comercial care ulterior la vandut firmei deținută de cei doi.neculai sa ocupat de firma dar amândoi au fost administratori.la primărie sa acumulat o datorie ptr impozite de 30000 RON. Acum amândoi fratii au decedat.pe numele firmei exista un singur bun, spatiul comercial.este posibil ca datoria de la impozit sa fie stearsa sau se moștenește familiei?