avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Greseala asigurare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Greseala asigurare auto

Am si eu o intrebare.am făcut asigurare la un autoturism pe o perioada de un an.la 5 luni dupa am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere pe motivul ca autovehicolul nu are asigurare.mi sau reținut plăcuțele de înmatriculare si talonul masinii.vina nu imi apartine mie deoarece la întocmirea brokerul de asigurare a gresit seria de sasiu a vehicolului.am ramas fara mijloc de transport 13 zile.as dori sa aflu in cazul in care doresc sa înaintez un dosar cine va fi tras la raspundere, brokerul sau firma de asigurare?multumesc.

Alte discuții în legătură

Asigurare rca invalida Madalin196 Madalin196 Buna ziua, pe data de 10.10.2019 am făcut la un broker asigurare RCA,câteva zile mai târziu am verificat pe internet pe un site daca am asigurarea valida ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis zallyna zallyna Am imprumutat pentru 2-3 ore si am condus un autoturism al unui prieten, inmatriculat in Italia. Intre timp, am fost oprita de un echipaj al politiei rutiere, ... (vezi toată discuția)
Asigurare masina politie justinn justinn Buna ziua, recent am fost oprit de un echipaj de politie rutiera si deoarece aveam asigurarea expirata de cateva zile am fost sanctionat contraventional. In ... (vezi toată discuția)