avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA invalida
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA invalida

Buna ziua, pe data de 10.10.2019 am făcut la un broker asigurare RCA,câteva zile mai târziu am verificat pe internet pe un site daca am asigurarea valida și surpriza asigurarea nu este valida,am mai verificat și cu alte numere de mașina și erau valide,deci site.ul mergea,la mașina mea am verificat și cu seria de șasiu și îmi spunea că nu am nici o asigurare valida...am primit de la broker polița RCA și chitanță..ce pot sa fac in aceasta situație?eu am circulat cu mașina 4 zile știind că o am valida.. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 10:34, 15 Octombrie 2019
Buna ziua,

Daca ati interogat pe site-ul [ link extern ]
va comunic faptul ca datele se transcriu in sistem cu un pic de "intarziere" (poate chiar si de o saptamana).

Verificati cu talonul/cartea masinii si polita de asigurare daca seria de sasiu (cea de 17 caractere), coincide.

Verificati foarte atent, pentru ca este necesar ca fiecare litera/cifra sa fie in aceeasi pozitie si sa fie identica cu cele scrise in talonul autoturismului.

In cazul in care sunt identice, asigurarea este valida!
In cazul in care exista vreo diferenta intre seria de sasiu din talon si seria de sasiu din asigurarea dumneavoastra, mergeti de urgenta la Broker pentru a le semnala faptul ca asigurarea pe care v-au facut-o este gresita.

Pentru mai mult suport, contactati un consultant in asigurari calificat.

Mult succes!
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
Daniel Vidoe, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca: poți recupera banii de la un asigurător care spune că nu vede baza de date, pentru a umfla suma, și nu îți ia în considerare bonus malus? americanux americanux Buna ziua...poti recupera banii de la un asigurator care pe principiul ca nu va vede baza de date pentru a umfla suma nu iti ia in considerare bonus malus? ... (vezi toată discuția)
Amenda rca expirat dorel92 dorel92 Buna ziua! In urma cu cateva zile am fost tras pe dreapta de politie. Masina pe care o conduceam (masina de firma) avea asigurarea RCA expirata, eu nu aveam ... (vezi toată discuția)
O intrebare ipotetica? miliardar miliardar Ce se intampla daca angajatul de la o firma de asigurari greseste datele pe o polita ce o incheie, iar asiguratul face accident, si compania de asigurari ... (vezi toată discuția)