avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deces administrator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deces administrator

Buna seara.un amic al meu (daniel) are o firmă cu fratele sau( neculai).dabiel a construit o casa pe un teren deținut de el si de Sotia lui.la parter a facut un spatiu comercial care ulterior la vandut firmei deținută de cei doi.neculai sa ocupat de firma dar amândoi au fost administratori.la primărie sa acumulat o datorie ptr impozite de 30000 RON. Acum amândoi fratii au decedat.pe numele firmei exista un singur bun, spatiul comercial.este posibil ca datoria de la impozit sa fie stearsa sau se moștenește familiei?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:37, 17 Decembrie 2017
Moștenirea se face cu active și pasive. Deci, moșteniți și datoria.
Moștenirea se face cu active și pasive. Deci, moșteniți și datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pasivul succesoral, ... Iustin250792 Iustin250792 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pasivul succesoral, socrul meu a decedat de curand iar in urma lui a ramas o casa cu un teren aferent de 85m2 si o ... (vezi toată discuția)
Mostenire firmã adimrc adimrc Buna seara! Am moștenit părți sociale intr-un SRL despre care am aflat ulterior că are datorii la stat. Există vreo soluție legală pentru ... (vezi toată discuția)
Mostenire patrimoniu srl (in dizolvare) - datorii catre directia taxe si impozite adelina1popovici adelina1popovici Buna seara, Am o speta destul de complicata si pe aceasta cale va rog sa imi acordati opinia si sa ma sfatuiti cum o pot rezolva. Tatal meu a avut un SRL, ... (vezi toată discuția)