avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate MirelaAlexandra

Activitate MirelaAlexandra

Răspuns la discuția CCC
Am lucrat in productie din 7 august 2017 până în 1 august 2019 , abia ce am aflat ca sunt însărcinată în 5 săptămâni acum . Presupusa data ă nașterii este in aprilie 2020. Casnică sunt de luna aceasta, inainte am lucrat 2 ani legați. Stiu ca este cam repede , dar as vrea sa stiu daca voi putea lua concediu de creștere a copilului de la fostul loc de munca . Dacă nu voi lua oricum deoarece sunt elevă în anul 2 la o postliceala , dar minimul. Multumesc
Discuție CCC
Buna ziua , am o intrebare. Am inteles ca acum se iau in considerare ultimii 2 ani de dinaintea nașterii copilului pentru concediul de creștere a copilului. Deci daca eu am renuntat la locul de munca si chiar după o lună am rămas însărcinată beneficiez de concediu de creștere a copilului??
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Reziliere contract
Asta înseamnă că oricine poate sa faca un abonament pentru un număr de telefon care nu ii apartine si sa constanstranga acea persoana la acel abonament? Numarul acela il am de 10 ani de zile si am mai avut abonament pe numele meu pentru el o perioada.
Răspuns la discuția Reziliere contract
Am reusit sa il reziliez . Multumesc
Acum cateva ore mama mea a facut un contract pe doi ani de zile la firma de telefonie Orange pe numarul meu de telefon preypay chiar daca nu m-a consultat. Eu doresc sa il reziliez deoarece mi se pare scump . Ce drept am eu pe numarul meu de telefon prypey? Mai simplu spus am vreo sansa sa il reziliez ?Pentru ca eu nu l am vrut pur si simplu...