avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Acum cateva ore mama mea a facut un contract pe doi ani de zile la firma de telefonie Orange pe numarul meu de telefon preypay chiar daca nu m-a consultat. Eu doresc sa il reziliez deoarece mi se pare scump . Ce drept am eu pe numarul meu de telefon prypey? Mai simplu spus am vreo sansa sa il reziliez ?Pentru ca eu nu l am vrut pur si simplu...
Nu aveti sanse, sa il plateasca mama daca l-a contractat.
Am reusit sa il reziliez . Multumesc
Poate pentru ca nu il procesasera inca si au fost si draguti, obligativitate din partea lor, nu exista.
Asta înseamnă că oricine poate sa faca un abonament pentru un număr de telefon care nu ii apartine si sa constanstranga acea persoana la acel abonament? Numarul acela il am de 10 ani de zile si am mai avut abonament pe numele meu pentru el o perioada.
Nu, nu inseamna asta, insa inseamna ca mama dv. a gresit. Nu am suficietne date sa stiu daca putea plati, insa ce a facut nu prea pare corect.

Alte discuții în legătură

Abuz companie de telefonie mobila ? Adrian_1978 Adrian_1978 Vreau sa inchid un abonament de telefon mobil, dar sa pastrez numarul de telefon pe cartela prepay, insa compania respectiva refuza sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)
Stergere numar cartela prepay si ne-alocarea numarului ulterior altui utilizator Marian2211 Marian2211 Salutare, Am o cartela prepay pe care o folosesc de multi ani. La inceput a fost abonament devenit apoi prepay, avand deci in istoric date personale ... (vezi toată discuția)
Vreo sansa de a demonstra ca un angajat vodafone mi-a tras teapa?prin telefon! stelikbl stelikbl Salut, Ma suna o tipa acum 2 luni, ca pe societatea in cauza sunt 3 abonamente inregistrate si ca factura in ultimele 6 luni se invarte in jurul valorii de ... (vezi toată discuția)