avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreo sansa de a demonstra ca un angajat VODAFONE mi-a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreo sansa de a demonstra ca un angajat VODAFONE mi-a tras teapa?prin telefon!

Salut,
Ma suna o tipa acum 2 luni, ca pe societatea in cauza sunt 3 abonamente inregistrate si ca factura in ultimele 6 luni se invarte in jurul valorii de 280 ron. Imi propune insistent sa mai adaug inca 3 numere de cartela si sa le unesc intr-un aonament de grup one4all+group. In prima faza nu m-a interesat,eu aveam cent si nu vroiam sa renunt la el. Imi ofera alternativa simului dual. Suna tentant,cent in weekend si minute in cursul saptamanii.....abonamentul era 90 USD si atata tot imi spune la telefon in nenumarate randuri. In cele din urma accept si imi trimite mail cu contractul pe care nu l-am studiat prea bine deoarece vorbisem in nenumarate randuri la telefon mai tot ce ma interesa despre schimbare. La prima factura in noul format constat ca pe langa abonamentul de 90 usd mi se impune si un abonament de 7 usd pentru fiecare numar in parte, ceea ce apare si pe contract scris cu negru intr-un tabel gri inchis.Mai ca nu se vede.
In plus au mai activat niste optiuni 3g pe care nu le-a cerut nimeni,optiuni care s-au facturat cu 15 usd. La sediul vodafone mi se spune ca numele persoanei care a activat optiunile este confidential.Asta nu este o problema ca le-am dezactivat.
Problema era ca am plecat de la un abonament pe care plateam 300 ron maxim si am ajuns sa platesc 700 ron. Fara sa creasca simtitor numarul de minute utilizate.
Cam asta e toata treaba
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:12, 21 Iunie 2007
Sanse mici spre nule... Mai ales daca tot ce ti-au facturat ei acolo are acoperire in contractul de pe mail... Nu e vina lor, indiferent ce ti-a promis la telefon angajatul retelei de telefonie, ca tu nu ai facut atata diligenta sa citesti contractul. Poate iti scriau in contract ca, sorry, de ieri s-a scumpit cu 300%. Mai sunteti de acord?
Ai cam pierit pe limba ta, cum se spune... De acum sa citesti orice act pe care il semnezi ori asupra caruia iti dai acordul.
Iar optiunile pot fi activate cu doar cateva cunostinte despre datele firmei, cf, nr inreg reg com, nume, sediu... cam astea...
Ce contract ati incheiat cu vodafone? Ma refer la contractul scris pe care l-ati semnat. Ati pomenit ceva de contract prin e-mail. Ce inseamna aceasta? Ati modificat contractul prin e-mail? Ati facut toate formalitatile pentru obtinerea unei semnaturi electronice si v-ati pus aceasta semnatura electronica pe contractul trimis prin e-mail, fiind eliminata posibilitatea ca un intrus sa se foloseasca de IP-ul dvs pentru glume? La telefon putea raspunde si alta persoana, poate chiar un copil ar fi putut modifica optiunile. La cartele prepay mai inteleg, dar contractul de abonament nu poate fi modificat prin telefon sau prin e-mail. Nu vad cum ati "semnat" un act aditional la contractul initial.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2007
maiam, utilizator
Se poate modifica un contract prin telefon... Am facut-o eu de cateva ori. Si nu numai eu.
Identificarea persoanei se face pe baza furnizarii informatiilor personale continute in abonament. Ce IP? Ca e vorba de o adresa de mail. Si prin mail se pot incheia valabil contracte, nu e nici o problema. Iar sa demonstrezi ca altcineva ti-a folosit datele, a furnizat catre vodafone o adresa de mail care nu ii apartine titularului contractului si apoi a incheiat un contract electronic... cam greu! :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu vodafone ? ce pot cere ? roman83 roman83 Buna ziua ! Pe scurt: august abonament 7.5usd septembrie abonament 4 usd 29 septembrie primesc reducere la ala de 7.5 usd/luna Octombrie 12 pana acum am 30 ... (vezi toată discuția)
Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata unei societati de recuperari creante anoniymus anoniymus Buna ziua!De aproximativ 1 an si jumatate am incetat a mai plati o factura Orange in valoare totala de 600 lei.Am recurs la acest lucru si din motivul ca, pe ... (vezi toată discuția)