Buna ziua!De aproximativ 1 an si jumatate am incetat a mai plati o factura ........................ in valoare totala de 600 lei.Am recurs la acest lucru si din motivul ca, pe langa faptul ca eram din ce in ce mai nemultumit de serviciile oferite de ei, am ajuns si la concluzia ca de fapt m-au cam fraierit, si anume: Ulterior incheierii contractului m-am hotarat sa imi activez si ".................... student" prin care ei m-au informat ca pot vorbi cu 1 cent pe minut in retea cu celelalte persoane care aveau activata aceasta optiune, fara nicio alta precizare. Bazandu-ma pe acest lucru am vorbit destul de mult crezand ca nu o sa fac un cost suplimentar foarte foarte mare avand in vedere ca vorbesc cu 1 cent pe minut. Cu toate acestea am avut surpriza sa aflu ca am facut un cost de vreo 25-30 euro pentru convorbirile in "..................... Student", cu mult mai mult decat preconizasem eu. Am procedat la a suna la cei de la ......................., iar aici o doamna m-a informat ca defapt eu puteam vorbi cu 1 cent pe minut in limta a 300 de minute folosite, iar dupa depasirea acestui prag minutele sunt taxate cu tariful normal. Acest lucru m-a facut sa nu mai fiu nici eu serios in raporturile cu ei avand in vedere faptul ca pe langa aceea ca nu m-au informat in momentul activarii optiunii ".................................. Student" de pragul de 300 de minute nici macar in momentul utilizarii optiunii nu m-au informat cate minute am folosit sau ceva de genul. Consecinta a acestor lucruri, am primit doua instiintari de la ........................................., prima in care ziuceau ca am de plata cei 600 de lei plus inca 300 penalizari, iar cea de-a doua instiintare, mai recenta, in care scrie ca am de plata cei 600 de lei + 600 lei penalizari + 300 si ceva de lei taxa de reziliere.Doresc sa mai mentionez faptul ca in momentul incheierii contractului cu ................................... toate bunurile, inclusiv apartamentul din contractul de vanzare-cumparare prezentat catre ................................. erau si inca sunt pe numele parintilor.
In speranta ca am fost suficient de explicit, va rog sa imi raspundeti daca cei de la .................................. se pot indrepta impotriva mea in instanta sau ce masuri pot lua pt recuperarea datoriei.Va multumesc.
~ final discuție ~