avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... telefonul mobil - somatie de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

telefonul mobil - somatie de plata


Buna Ziua,
In anul 2003 am facut abonament la Orange pe numele verisoarei mele.In ia nuarie 2004 am incetat plata abonamentului.In 2008 i-a venit verisoarei mele acasa o amenintare de plata de la EOS KSI ROMANIA cu valoarea de 1064 lei.Am ajuns la un acord cu ei sa platesc in rate de cate 200 de lei pe luna.Am platit doar o luna si din motive financiare nu am mai putut plati.Acum in februarie 2010 a primit din nou acea somatie cu restul sumei datorate,fara penalizari adaugate,adica 864 lei.Am vorbit iar cu ei sa-mi continui ratele,dar nu am nici o posibilitate de plata.Ce pot sa-i faca verisoarei mele?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti si va rog ,cat mai explicit.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 6 Martie 2010
In primul rand puteti sa discutati cu ei si sa ajungeti la un acord.In al doile-a rand sa platiti , iar in cel mai rau caz cei de la Orange o pot sancationa in instanta pe verisoara Dmv.
Mult succes,
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
Daniela Vorovenci, Consultant fiscal
Depinde mult de cum s-a realizat acordul ala si intre cine... Scris, nescris... daca era prescrisa datoria la data acordului sau nu...?
:offtopic: Interventie moderator
@ anik233

Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii la tel. mobil anik233 anik233 Buna Ziua, In anul 2003 am facut abonament la Orange pe numele verisoarei mele.In ia nuarie 2004 am incetat plata abonamentului.In 2008 i-a venit verisoarei ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog sunt disperat ContSters234338 ContSters234338 am divortat acum 10 ani stau in aceeasi casa cu fosta sotie si fata mea de 21 ani.Noi am avut un apartament,l-am vandut,am cumparat o casa si am pus-o pe ... (vezi toată discuția)
Delegati ai car Patru Mariana Patru Mariana O Casa de Ajutor Reciproc isi desfasoara activitatea -pe langa personalul angajat cu CIM- si prin intermediul unor persoane fizice numite delegati . Delegatii ... (vezi toată discuția)