Buna Ziua,
In anul 2003 am facut abonament la Orange pe numele verisoarei mele.In ia nuarie 2004 am incetat plata abonamentului.In 2008 i-a venit verisoarei mele acasa o amenintare de plata de la EOS KSI ROMANIA cu valoarea de 1064 lei.Am ajuns la un acord cu ei sa platesc in rate de cate 200 de lei pe luna.Am platit doar o luna si din motive financiare nu am mai putut plati.Acum in februarie 2010 a primit din nou acea somatie cu restul sumei datorate,fara penalizari adaugate,adica 864 lei.Am vorbit iar cu ei sa-mi continui ratele,dar nu am nici o posibilitate de plata.Ce pot sa-i faca verisoarei mele?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti si va rog ,cat mai explicit.Multumesc anticipat!
Cat ma explicit: NU MAI PLATITI NIMIC, deoarece datoriile de acest gen se prescriu dupa 3 ani (adica din 2007 in cazul verisoarei dvs.)...cu alte cuvinte, din punct de vedere legal nu va poate actiona in instanta si nu va poate executa silit in vreun fel. Neglijenta lor se plateste astfel...pacat ca ati platit si cei 200 lei!