am divortat acum 10 ani stau in aceeasi casa cu fosta sotie si fata mea de 21 ani.Noi am avut un apartament,l-am vandut,am cumparat o casa si am pus-o pe numele fetei,Bunurile au fost cumparate in rate(11.000 euro)masina, mobila, etc.Platesc lunar 716 lei.Pot face partajul in cazul acesta la casa, bunuri si credite?
Puteti intenta actiune de partaj numai pentru bunurile mobile, din pacate casa nu o puteti impartii pentru ca nu este a dvs. si a sotiei ci a fiicei dvs.
Daca numai dvs. achitati singur ratele la banca atunci aveti o contributie mai mare decat sotia la dobandirea bunurilor.
Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului sau nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Celalalt topic pe acelasi subiect se va inchide , urmand sa continuati discutia pe acest topic deschis ulterior acelui topic.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
brokenangel
Urmeaza sa deschidem proces de partajare a bunurilor - sotul doreste sa incheiem tranzactie .
Avem o casa luata prin Prima Casa - am platit amandoi avansul, ... (vezi toată discuția)
Pierdut mesaj
lorelai012
da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)