avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent va rog sunt disperat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent va rog sunt disperat

am divortat acum 10 ani stau in aceeasi casa cu fosta sotie si fata mea de 21 ani.Noi am avut un apartament,l-am vandut,am cumparat o casa si am pus-o pe numele fetei,Bunurile au fost cumparate in rate(11.000 euro)masina, mobila, etc.Platesc lunar 716 lei.Pot face partajul in cazul acesta la casa, bunuri si credite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 30 Decembrie 2011
Din moment ce spuneti ca proprietara casei este fata dvs nu mai puteti sa impartiti Casa....
Puteti intenta actiune de partaj numai pentru bunurile mobile, din pacate casa nu o puteti impartii pentru ca nu este a dvs. si a sotiei ci a fiicei dvs.
Daca numai dvs. achitati singur ratele la banca atunci aveti o contributie mai mare decat sotia la dobandirea bunurilor.
casa nu intra la partaj . nu este bun comun , apartine fetei dvs.
pentru rest , da. intra si creantele la partaj. complicat si de durata
Da, este foarte incurcata si de durata...
Partaj pe casa nu puteti face.

De datorii nu pare sa scapati la o prima vedere...
:offtopic: Interventie moderator
@ Popovici57

Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului sau nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Celalalt topic pe acelasi subiect se va inchide , urmand sa continuati discutia pe acest topic deschis ulterior acelui topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj brokenangel brokenangel Urmeaza sa deschidem proces de partajare a bunurilor - sotul doreste sa incheiem tranzactie . Avem o casa luata prin Prima Casa - am platit amandoi avansul, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ioanrosca ioanrosca DORESC SA STIU CUM PROCEDEZ PENTRU A INTRA DINTR-UN CONCEDIU IN ALTUL SI IN ACELASI TIMP SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL (vezi toată discuția)
Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)