avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU CRESTERE COPIL

DORESC SA STIU CUM PROCEDEZ PENTRU A INTRA DINTR-UN CONCEDIU IN ALTUL SI IN ACELASI TIMP SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 16 Mai 2009
Din ce fel in ce fel de concediu vreti sa iesiti/intrati?
:offtopic: Interventie moderator
#ioanrosca
Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.


pakos, cred ca este vorba despre concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce fac cu o conventie civila putineanu putineanu incerc sa fac un mic ocol juridic .... prietena mea insarcinata in prima luna ii mai trebuiesc 2 luni de lucru ( de platit taxele de zi cu zi ) am inteles ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)