avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna ziua , am o intrebare. Am inteles ca acum se iau in considerare ultimii 2 ani de dinaintea nașterii copilului pentru concediul de creștere a copilului. Deci daca eu am renuntat la locul de munca si chiar după o lună am rămas însărcinată beneficiez de concediu de creștere a copilului??
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MirelaAlexandra , utilizator 10:41, 30 August 2019
Detaliati :
- data prezumata a nasterii copilului

- statutul dvs in ultimii doia ni anteriori datei de mai sus (de exemplu: angajata de la ... pana la ..., casnica de la.. pana la .... etc.)
Am lucrat in productie din 7 august 2017 până în 1 august 2019 , abia ce am aflat ca sunt însărcinată în 5 săptămâni acum . Presupusa data ă nașterii este in aprilie 2020. Casnică sunt de luna aceasta, inainte am lucrat 2 ani legați. Stiu ca este cam repede , dar as vrea sa stiu daca voi putea lua concediu de creștere a copilului de la fostul loc de munca . Dacă nu voi lua oricum deoarece sunt elevă în anul 2 la o postliceala , dar minimul. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ralu1234 ralu1234 Buna seara! Sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma pot incadra pentru indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: Nu mai lucrez, dar am fost ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu ... MIoanaA MIoanaA Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu medical cu risc de sarcina. In ultimii 2 ani in Tara sau UE am doar 11 luni lucrate farà ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)