avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate ami399

Activitate ami399

Doresc desfierea copilului înfiat.Acum are 6 ani și a fost înfiat acum 3 ani.Are Adhd și a devenit foarte agresiv cu noi parintii și copiii mei biologici. Cum sa procedam?
Am dreptul la tichete de vacanta dacă sunt în concediu creștere copil din 21 iulie 2021?
Episcopia a organizat un concurs pentru elevi și a trimis diplomele prin parohii.Se pot stampila sau rămân nestampilate având semnătura episcopului?
Aștept răspunsul de la Ministerul Sănătății!

Adrian Dimitriu a scris:

cred (fiindca nu sunt sigur) ca spitalul raspunde de calitatea serviciilor medicale ce le asigura. prin intermediul personalului sub contract. nu are cum sa va garanteze serviciile unui tert.
daca doriti un psiholog anume, mergeti la cabinetul acestuia.

Am avizul altui psiholog cu aceleași competente,face parte din Colegiul Psihologilor dar nu mi-l primește decât numai cel al psihologului spitalului.Dacă dau în judecata spitalul legal am șanse? Multumesc anticipat!
As vrea sa știu dacă este legal ca un spital de stat sa impuna unui pacient doar psihologul spitalului deși sunt și alții din Colegiul Psihologilor din Romania? Nu se îngrădește libertatea pacientului de a merge unde dorește?
Răspuns la discuția Angajare preot
Puteți sa-mi spuneți dacă decizia nesemnata este nula și ce legi s-au incalcat? Multumesc
Răspuns la discuția Angajare preot
Soțul este de 7 ani preot onorific intr-un sat de 50 familii,fără salariu și angajat ca profesor titular.După 7 ani ierarhul Dunării de Jos se gândește sa-la angajeze cu jumatate de norma 3 luni emițând decizia de încadrare în decembrie.Soțul i-a făcut cunoscut în scris ca nu accepta salariul întrucât nu poate justifica orele la biserica fiind profesor la 5 scoli.Nu a semnat nimic deși i-a solicitat protoieria acest lucru.
-Il poate obliga sa-l angajeze?Nesemnand decizia ierarhului este nula?
-Nu se încalcă Constitutia, codul muncii?
Discuție Angajare preot
Decizia ierarhului este unilaterala?Poate emite decizia de angajare fără acordul preotului? Soțul e profesor și preot onorific fără salariu.
Preoții ortodocși sunt încadrați cu contract individual de munca sau cu decizia episcopului?
Se aplica și la ei codul muncii cum e normal?