avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters451417

Activitate ContSters451417

Buna ziua , din nou.

Povestea incepe cam astfel:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

terminandu-se cu faptul ca am fost sunat de un politist, astazi afland ca atat eu cat si tatal meu avem plangere facuta de acel individ pentru ca, dupa spusele lui, neadevarate- eu si tatal meu, l-am lovit .

Adaugand faptul ca desi a fost trimis in judecata, condamnat, nelinistindu-se in perioada de proba+ avand o amenda luata in urma cu aproximativ 5 ani deoarece a amenintat-o si pe mama cu moartea, ce as putea depune ca probe??? Mentionez ca a iesit la geam un urma cu cateva minute replicandu-mi ca : las ca vezi tu, ce plangere ai, si ce martori pun eu.

Totul este neadevarat, astfel m-am gandit sa ..depun ca probe
- toate plangerile facute de mine si mama mea

Ii voi face o plangere la politie, cand ma va audia pentru -marturie mincinoasa, persoanei. Daca vor mai veni si alte persoane le voi face si lor. Acum , voi afla data in care sa intamplat "lovirea", aducand si aici probe. Unde tatal meu lucreaza, si eu invat sunt camere de supravaghere,plus persoanele care au fost acolo.
Buna seara. Un individ care ma amenintat in trecut cu moartea, a fost condamnat la o pedeapsa de trei luni inchisoare cu suspendare. Desi este supravegheat in aceasta perioada, continua cu amenintarile fiind nevoit in urma cu 2-3 luni sa chem , din nou politia. La aproximativ o zi dupa ce ne-am prezentat la judecatorie, unde a recunoscut tot ce a facut (am avut noroc fiindca l-am inregistrat ) iar mi-a adus injurii si amenintari cu moartea, si de aceasta data fiind inregistrat , avand inca o plangere la politie.
In urma cu o saptamana am fost la parchet, unde am aflat ca dosarul abia acum a fost inregistrat (din martie), facand si o cerere pentru a discuta cu doamna procuror toata situatia.

Ce as putea face in continuare legal, luand in considerare faptul ca aceasta persoana continua.
As putea merge la ofiterul care il supravegheaza, ori la judecatorie pentru a face o cerere cu privire la schimbarea masurii?

Multumesc.