avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchisoare cu suspendare

Buna seara. Un individ care ma amenintat in trecut cu moartea, a fost condamnat la o pedeapsa de trei luni inchisoare cu suspendare. Desi este supravegheat in aceasta perioada, continua cu amenintarile fiind nevoit in urma cu 2-3 luni sa chem , din nou politia. La aproximativ o zi dupa ce ne-am prezentat la judecatorie, unde a recunoscut tot ce a facut (am avut noroc fiindca l-am inregistrat ) iar mi-a adus injurii si amenintari cu moartea, si de aceasta data fiind inregistrat , avand inca o plangere la politie.
In urma cu o saptamana am fost la parchet, unde am aflat ca dosarul abia acum a fost inregistrat (din martie), facand si o cerere pentru a discuta cu doamna procuror toata situatia.

Ce as putea face in continuare legal, luand in considerare faptul ca aceasta persoana continua.
As putea merge la ofiterul care il supravegheaza, ori la judecatorie pentru a face o cerere cu privire la schimbarea masurii?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
ContSters451417, utilizator
Aveti dreptul sa depuneti plangere penala, ori de cate ori sunteti amenintat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare - pedeapsa inchisoare cu suspendare- amenintare din nou ContSters427991 ContSters427991 Buna ziua. A fost trimis in judecata, fiind condamnat la 3 luni de inchisoare un individ, deoarece m-a amenintat cu moartea acum 2 ani de zile. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea prin telefon si sms rindo rindo De aproximativ 2 ani un individ il ameninta cu moartea prin sute de mesaje telefonice si verbal pe fratele meu, incercand sa il desparta de prietena lui. Au ... (vezi toată discuția)
Hartuire online alexandrasorina222 alexandrasorina222 Am creat, impreuna cu alte 2 prietene 4 conturi de instagram unde in privat, am adresat injurii minore, fara amenintari cu moartea sau bataia. Am postat si pe ... (vezi toată discuția)