avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere neintemeiata lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere neintemeiata lovire

Buna ziua , din nou.

Povestea incepe cam astfel:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

terminandu-se cu faptul ca am fost sunat de un politist, astazi afland ca atat eu cat si tatal meu avem plangere facuta de acel individ pentru ca, dupa spusele lui, neadevarate- eu si tatal meu, l-am lovit .

Adaugand faptul ca desi a fost trimis in judecata, condamnat, nelinistindu-se in perioada de proba+ avand o amenda luata in urma cu aproximativ 5 ani deoarece a amenintat-o si pe mama cu moartea, ce as putea depune ca probe??? Mentionez ca a iesit la geam un urma cu cateva minute replicandu-mi ca : las ca vezi tu, ce plangere ai, si ce martori pun eu.

Totul este neadevarat, astfel m-am gandit sa ..depun ca probe
- toate plangerile facute de mine si mama mea

Ii voi face o plangere la politie, cand ma va audia pentru -marturie mincinoasa, persoanei. Daca vor mai veni si alte persoane le voi face si lor. Acum , voi afla data in care sa intamplat "lovirea", aducand si aici probe. Unde tatal meu lucreaza, si eu invat sunt camere de supravaghere,plus persoanele care au fost acolo.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
ContSters451417, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere penala, importanta martorilor cosorila cosorila Locuiesc la bloc . A venit un vecin de la alt etaj , impreuna cu sotia , a lovit in usa (mi-a lasat urme), i-am deschis si m-a luat la injuraturi si amenintari ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi in procesul penal Buna ziua,sunt parte vatamata intr-un proces penal aflat in faza de cercetare.Martorii pe care i-am numit in plangere,9 la numar,fac front comun cu agresorul ... (vezi toată discuția)
Probe dintr-un dosar penal in alt dosar penal. xuser xuser Sa zicem ca doresc sa depun o plangere pt. marturie mincinoasa: pot sa ma folosesc de probe din dosarul in care s-a facut marturia mincunoasa? gen: declaratia ... (vezi toată discuția)