Locuiesc la stat in chirie sunt singurul chirias m-am multat in anul1998 fiica mea avea 1 an nu era in casa decat o soba de teracota iar in bucatarie un aragaz cumparat de mine . Am trait 19 ani in conditii mizere fara baie wc in curte apa pausabil dezastru am cerut ajuturul spatiului locativ dar intr-untarziu am primit aprobari tot pe cheltuiala mea am facut o baita cu wc in casa si chiuveta si cabina de dus asta dupa 19 ani venind pe lume un nepotel care este trecut in contractul de inchiriere !Am facut lux interior si extewrior an derpus actele de cumparare in anul 2008 mi sa zis ca legea 112 sa abrogat mie mia murit mama am facut succesiunea dupa averea lui mama sunt coproprietar jumatate eu jumatate sora mea la un apartament cu 3 xamere ea sta cu concubinul si fiul acesteia ! Nu se poate locui acolo 3 familii amk deous taxa de vanzare prin tribunal partaj deci vanzarea apartamentului cu 3 camere jumatate . mie jumatate mie ! Actele sunt in derulare pot fi evacuat si cu un nepotel min or de 2 si 8 luni fiica nu lucreaza sieste gravida cu al doilea nepotel ce pot sa fac vreau sa cum par acesta locuinta eu sunt din Sibiu str. Zidului nr.ap 2 Sibiu ! Va multumesc !
Buna Dimineata ! Ma numesc Solomon Dumitru Sibiu str. Zidului nr.2 ! Am mostenit de la parintii mei Solomon Nicolae si Livia o casa care este mai mult sa cada si un apartament 3 camere in Sibiu ! |Pana sa primesc ordin de a parasi locuinta unde stau cu chirie pe str.Zidului nr.2 prin avocat am formulat un ajuytor innstantei pentru succesiune la Partaj căci nu am bani la un partaj ! Dupa aceea sa stabilit ca eu neștiind doar ca ca sa stabilit cuantumul sumei pentru partaj la Succesiune ! Aceasta succesiune este plătita de mine in totalitate am documente ! Dar înainte ca sa mai plătesc cheltuielile de înmormântare am împrumutat din banc Post bani nu pot sa-i mai dau asa ușor stau rău cu banii Eu stau cu chirie de la stat la adresa mai sus menționată sora mea locuiește in Sibiu str. Regele Ferdinand nr 6 etaj 8 ap.33 singura cu concubinul si fiul acesteia ! Am mai primit un avertisment ca voi fi evacuat eu am investit la stat pentru a-mi crea conditi căci de 19 de ani am trăit în condiții mizere ! Am o fata la care ea are un nepoțel de 2 ani și jumătate ! La Spațiul locativ Sibiu ei nu au treaba spun ca sunt coproprietar sora si concubinul denutand-uma ! Pana sa moara tata a rămas o cota parte am cerut o cheie sa vad de mama cât timp ea era plecata sa îngrijească alte persoane ea fiind angajata mamei mele era nevăzătoare gr.1 de când era mica de 2 ani ! De teama sa nu fiu scos afara am introdus o ordonanță de urgenta cu 1306/2017 la care am cerut si eu o cheie căci dacă ma da afara unde mergem 3 familii cu copil ? Sa respins ordonanță ca nefiind întemeiată si sa o plătesc pe sora mea cu 500 lei cheltuieli de judecata ! 12785/306/2017 ! Am facut apel si am sus ca voi fi evacuat din apartamentul unde locuiesc ea fiind singura cu concubinul eu din anul 1998 nu am locuit acolo ! Ce sa fac cu formulez răspunsul instantei astăzi 21 dec 2017 când mama împlinea 82 de ani ! Va mulțumesc va rog ajutati-ma !