avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot fi evacuat din locuinta sociala la care am depus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot fi evacuat din locuinta sociala la care am depus 41 mii lei pentru amenajare interior cu baie si parchet daca locuinta era in conditii precare ?

Locuiesc la stat in chirie sunt singurul chirias m-am multat in anul1998 fiica mea avea 1 an nu era in casa decat o soba de teracota iar in bucatarie un aragaz cumparat de mine . Am trait 19 ani in conditii mizere fara baie wc in curte apa pausabil dezastru am cerut ajuturul spatiului locativ dar intr-untarziu am primit aprobari tot pe cheltuiala mea am facut o baita cu wc in casa si chiuveta si cabina de dus asta dupa 19 ani venind pe lume un nepotel care este trecut in contractul de inchiriere !Am facut lux interior si extewrior an derpus actele de cumparare in anul 2008 mi sa zis ca legea 112 sa abrogat mie mia murit mama am facut succesiunea dupa averea lui mama sunt coproprietar jumatate eu jumatate sora mea la un apartament cu 3 xamere ea sta cu concubinul si fiul acesteia ! Nu se poate locui acolo 3 familii amk deous taxa de vanzare prin tribunal partaj deci vanzarea apartamentului cu 3 camere jumatate . mie jumatate mie ! Actele sunt in derulare pot fi evacuat si cu un nepotel min or de 2 si 8 luni fiica nu lucreaza sieste gravida cu al doilea nepotel ce pot sa fac vreau sa cum par acesta locuinta eu sunt din Sibiu str. Zidului nr.ap 2 Sibiu ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:52, 20 Martie 2018
Daca aveti un apartament in proprietate (mostenire ) nu mai puteti beneficia de contractul de inchiriere
va confruntati cu situatie delicata
daca parcurgeti continutul contractului de inchiriere vati constata ca exista clauza specaila care prevede ca se poate inchiria spatiu cu destinatia de locuinta numai persoanelor care nu detin calitatea de proprietar bun imobil
Dv sunteti coproprietar impreuna cu sora dv,dupa cum recunoasteti-deci dv nu mai intruniti conditiile in baza caruia ati primit contract de inchiriere locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanță președințială evacuare Solomon Dumitru Solomon Dumitru Buna Dimineata ! Ma numesc Solomon Dumitru Sibiu str. Zidului nr.2 ! Am mostenit de la parintii mei Solomon Nicolae si Livia o casa care este mai mult sa cada ... (vezi toată discuția)
Reparatii si diverse alte chestii in cazul unei inchirieri miki3 miki3 As dori sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul unui apartament inchiriat in cazul in care se intampla urmatoarele chestii neplacute si care ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Se mosteneste cota parte apartament cu repartitie de la stat ? mariapopescu mariapopescu In 1983,pe numele mamei sotului meu,este repartizat un apartament cu 3 camere,oferti prin IJTL,intreprinderea de transport la care lucra, lunar platind chirie ... (vezi toată discuția)