avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordonanță președințială evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordonanță președințială evacuare

Buna Dimineata ! Ma numesc Solomon Dumitru Sibiu str. Zidului nr.2 ! Am mostenit de la parintii mei Solomon Nicolae si Livia o casa care este mai mult sa cada si un apartament 3 camere in Sibiu ! |Pana sa primesc ordin de a parasi locuinta unde stau cu chirie pe str.Zidului nr.2 prin avocat am formulat un ajuytor innstantei pentru succesiune la Partaj căci nu am bani la un partaj ! Dupa aceea sa stabilit ca eu neștiind doar ca ca sa stabilit cuantumul sumei pentru partaj la Succesiune ! Aceasta succesiune este plătita de mine in totalitate am documente ! Dar înainte ca sa mai plătesc cheltuielile de înmormântare am împrumutat din banc Post bani nu pot sa-i mai dau asa ușor stau rău cu banii Eu stau cu chirie de la stat la adresa mai sus menționată sora mea locuiește in Sibiu str. Regele Ferdinand nr 6 etaj 8 ap.33 singura cu concubinul si fiul acesteia ! Am mai primit un avertisment ca voi fi evacuat eu am investit la stat pentru a-mi crea conditi căci de 19 de ani am trăit în condiții mizere ! Am o fata la care ea are un nepoțel de 2 ani și jumătate ! La Spațiul locativ Sibiu ei nu au treaba spun ca sunt coproprietar sora si concubinul denutand-uma ! Pana sa moara tata a rămas o cota parte am cerut o cheie sa vad de mama cât timp ea era plecata sa îngrijească alte persoane ea fiind angajata mamei mele era nevăzătoare gr.1 de când era mica de 2 ani ! De teama sa nu fiu scos afara am introdus o ordonanță de urgenta cu 1306/2017 la care am cerut si eu o cheie căci dacă ma da afara unde mergem 3 familii cu copil ? Sa respins ordonanță ca nefiind întemeiată si sa o plătesc pe sora mea cu 500 lei cheltuieli de judecata ! 12785/306/2017 ! Am facut apel si am sus ca voi fi evacuat din apartamentul unde locuiesc ea fiind singura cu concubinul eu din anul 1998 nu am locuit acolo ! Ce sa fac cu formulez răspunsul instantei astăzi 21 dec 2017 când mama împlinea 82 de ani ! Va mulțumesc va rog ajutati-ma !

-editare date personale ale altei persoane-
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:03, 21 Decembrie 2017
Prezentarea dv este greu de inteles
Daca nu stapaniti procedura ,pentru o reprezentare si aparare a intereselor dv ,faceti efortul si apelati la serviciile unei persoane specializate care poate analiza responsabil documentele pe care le detineti,poate incheia eventuale acte necesare catre autoritati
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi evacuat din locuinta sociala la care am depus 41 mii lei pentru amenajare interior cu baie si parchet daca locuinta era in conditii precare ? Solomon Dumitru Solomon Dumitru Locuiesc la stat in chirie sunt singurul chirias m-am multat in anul1998 fiica mea avea 1 an nu era in casa decat o soba de teracota iar in bucatarie un aragaz ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)