avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate OanaPirvu

Activitate OanaPirvu

Va multumesc pentru raspuns. Intreb pentru cineva care are aceasta problema si ii este greu sa-si gaseasca de munca din cauza cazierului. Normal ca “asa repede” doreste sa i se stearga din cazier.

Buna ziua. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Cand se sterge cazierul dupa o condamnare cu suspendare la 1,5 ani si perioada de supraveghere de 3 ani? Perioada de supraveghere se va incheia in curand. Din cate am citit eu se poate face o cerere pentru stergerea cazierului acum, la expiratea perioadei de supraveghere? Va multumesc.
Buna ziua, anul acesta in timp ce eram insarcinata am lucrat 4 lunidar eram si studenta in acelasi timp. Am fost nevoita sa demisionez in iulie, eu am nascut in august. Indemnizatia la care m-am incadrat este cea de mama-student. Insa cand am primit primii bani am constatat ca s-a calculat incepand cu a 43-a zi de dupa nastere. Am fost la Agentia pentru Plati indemnizatii si mi s-a spus ca cele 42 de zile trebuiau platite de casa de asig.de sanatate. Nu mi-a spus nimeni acest lucru, eu nu am stiut, nu am cautat in mod specific acea lege a concediilor medicale deoarece am crezut ca voi primi tot indemnizatie si pe cele 42 de zile si nu concediu medical. Am vazut ca exista un termen limita de acordare a concediului medical, pe care l-am depasit. Se mai poate face ceva? Exista vreo exceptie la aceasta lege? Va multimesc.