avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu postnatal acordat de CNAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu postnatal acordat de CNAS

Buna ziua, anul acesta in timp ce eram insarcinata am lucrat 4 lunidar eram si studenta in acelasi timp. Am fost nevoita sa demisionez in iulie, eu am nascut in august. Indemnizatia la care m-am incadrat este cea de mama-student. Insa cand am primit primii bani am constatat ca s-a calculat incepand cu a 43-a zi de dupa nastere. Am fost la Agentia pentru Plati indemnizatii si mi s-a spus ca cele 42 de zile trebuiau platite de casa de asig.de sanatate. Nu mi-a spus nimeni acest lucru, eu nu am stiut, nu am cautat in mod specific acea lege a concediilor medicale deoarece am crezut ca voi primi tot indemnizatie si pe cele 42 de zile si nu concediu medical. Am vazut ca exista un termen limita de acordare a concediului medical, pe care l-am depasit. Se mai poate face ceva? Exista vreo exceptie la aceasta lege? Va multimesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 22 Decembrie 2017
Nu mai puteti face nimic. AJPIS are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru studente-a 42 zi dupa nastere se primeste Cocainaa Cocainaa Tot am cautat informatii privind indemnizatia pentru cresterea copilului la studente,dar nu am gasit ceva care sa ma lamureasca.Eu am nascut pe 13 octombrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil. Vln. Mada Vln. Mada Buna seara! am nascut pe 14. 08.2019. am depus dosarul indemnizatie pe 1.10.2019. Astazi am primit decizia! Voi primi indemniztie de la data de 25.09. adica ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc andrrrea andrrrea Buna ziua, am si eu o problema legata de CCC Am nascut pe 26 iunie 2012. Am mers la primarie sa vad cand trebuie sa depun dosarul pt indemniztie si mi s-a ... (vezi toată discuția)