Bună! Am o problema, în aceasta noaptea cineva i-a sunat pe bunicii mei spunându-i-le ca e fiul lor care tocmai a avut un accident,e la spital în Timișoara. Știa cum îl cheamă pe dansul, știam numărul nostru de fix. La final, când am cerut ceva bani, bunicul a închis și m-a rugat să-l sun eu pe băiatul lui pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ce pot face sa aflu numărul de pe care am fost apelați? Ce garanție am că acea persoana nu vine peste noi în casa?
Bună ziua! Am o foarte mare nedumerire și as fi foarte recumoscatoare dacă m-ati putea ajuta! Soțul meu a cumpărat un apartament intr-un bloc nou în 2013. El nu a locuit acolo nici măcar o zi, pana anul acesta când ne-am căsătorit. Doamna administrator știind ca nu locuiește nimeni,totuși a pus pe lista de plata vreo 900 lei. Ne-a spus ca suntem obligați sa ii plătim ca o semnat vecinii penteu noi, ca s-a stricat ușă de garaj etc in condițiile în care noi n-au locuit o zi în acel bloc. Și dacă vom vrea sa plecam într-o alts tara pentru o perioada cum ar trebui sa procedam cu asta? Mulțumesc anticipat!