avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel cu solicitare de bani pentru un accident. Putem ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel cu solicitare de bani pentru un accident. Putem afla numărul de pe care am fost sunați?

Bună! Am o problema, în aceasta noaptea cineva i-a sunat pe bunicii mei spunându-i-le ca e fiul lor care tocmai a avut un accident,e la spital în Timișoara. Știa cum îl cheamă pe dansul, știam numărul nostru de fix. La final, când am cerut ceva bani, bunicul a închis și m-a rugat să-l sun eu pe băiatul lui pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ce pot face sa aflu numărul de pe care am fost apelați? Ce garanție am că acea persoana nu vine peste noi în casa?
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:15, 1 Martie 2018
Este vorba despre binecunoscuta si mediatizata metoda "accidentul".
Dvs nu aveti cum sa aflati nr de telefon de unde s-a sunat si nu v-ar folosi la nimic, trebuie depusa o plangere la politie iar politia in urma cercetarilor poate afla sursa apelului telefonic.
Sunteti confuz in relatare, cand va referiti la bunic, cand spuneti "stiam nr nostru de fix", "am cerut ceva bani", se intelege ca dvs ati cerut banii.
Ati facut ce v-a cerut bunicul, l-ati contactat pe unchi, in ce stare era?
Depuneti plangere la poliție daca e înșelăciune.
Prin SRI se poate rezolva problema inclusiv cu localizarea persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)
Tentativa de inselaciune prin telefon Crusader2010 Crusader2010 Buna ziua. As avea 2 probleme cu care doresc sa va cer ajutorul, ele fiind asemanatoare. Practic as dori sa stiu ce masuri legale exista impotriva unor astfel ... (vezi toată discuția)
Plangere penala in caz de deteriorare a bunurilor PopIuliana PopIuliana Buna! Acum 2 zile m-am trezit cu o plangere penala, din partea unui domn cu care am avut unele \"altercatii'. In data de 22 iunie, stand pe balcon cu prietena ... (vezi toată discuția)