Buna! Acum 2 zile m-am trezit cu o plangere penala, din partea unui domn cu care am avut unele "altercatii'. In data de 22 iunie, stand pe balcon cu prietena mea, telefonul a cazut de pe scaun de la etajul 4 pe capota domnului respectiv. In stare de soc fiind atunci, nu ne gandeam ca sa lasam un nr-ul sa vorbim cu proprietarul pt ca era o treaba minuscula.Dupa cateva ore, am mers cu prietena mea sa ne uitam la masina sa vedem daca s a intamplat ceva grav, de abia se vedea ceva , si am lasat-o asa. Acesta ,intre timp,a cerut filmarile de la bloc, am comunicat telefonic cu dansul , i-am spus ca o sa platim daunele, urmand sa vina la noi cu chitanta ziua urmatoare. Nu ne-a mai cautat nimeni timp de o luna, si acuma 2 zile primesc un telefon de la un nr. spunandu-mi ca mi se face dosar penal. initial credeam ca e o gluma proasta de la preteni si am inchis telefonul, pentru ca dansul nici nu s-a prezentat . Apoi ma suna din nou de pe alt nr de fix, de la politie, facandu mi scandal, ca de ce mi-ai permis sa ii inchid telefonul. Desi i-am cerut scuze frumos , spunandu-i ca nu am vrut sa il jignesc ,acesta continua cu mistourile ,profitand de situatie vazand ca eram in conditii de stres si nu stiam cum sa raspund la situatia de fata.Urmatoare zi, m-a sunat proprietarul masinii, ca imi trimite documentul cu suma care ar trebuii sa i-o achit firmei de asigurari. Am primit un deviz estimativ , cu o suma de 1000 euro, vazand ca dansul si-a schimbat capota, parbrizul, si si-a vopsit si masina. Acel deziv nu era semnat/ stampilat. Am sunat la domnul de la politie, am spus frumos ca nu pot sa platesc pe baza de un deviz estimativ, si ca nu cred ca din cauza unui telefon, aceasta a fost nevoit sa isi schimbe toata partea din fata. Acesta m-a luat la misto, ca vreau sa fac pe smechera si chestii de genul. Cred ca am dreptul sa vad si eu dovezile, si sa vorbeasca cineva frumos cu mine, pt ca nu ii ca si cum am facut o crima. Acesta continua cu faptul ca o sa imi arate el mie, ca o sa imi faca dosar, etc. Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Precizez ca pe filmari, se vede doar faptul ca eu si prietena mea, am mers sa ne uitam la capota. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns:
Carturarul , utilizator
12:49, 29 Iulie 2017