astazi mergeam impreuna cu prietenul cu masina,l-a un sens giratoriu,unde noi aveam prioritate deoarece eram in interiorul giratorului,de pe o strada din partea dreapta ne-a intrat brusc in fata un individ,prietenul meu a franat altfel intram in el,dupa toate acestea prietenul meu a deschis geamul si i-a spus individului ca el era in sensul giratoriu si trebuia sa-i dea prioritate,l-a care individul a inceput sa-l ameninte,intr-e timp ne-am vazut de drum,dupa care am observat ca individul ne urmareste,precizez ca noi mergeam la un teren proprietate personala unde ne-am si oprit,l-a care individul a venit dupa noi a coborat si el si a inceput sa ne ameninte,vazand ca eu deja vorbesc cu politia la telefon si le precizam deja nr de inmatriculare nu a mai continuat cu imbrancelile spunandu-i prietenului meu ca are noroc ca nu-i roman ca altfel l-ar fi batut si a sunat si el la politie spunandu-le ca el este agresat,si a plecat,foarte grav ca acesta avea in masina si un copilas caruia atunci cand a efectuat acea manevra i-a pus in pericol viata , nu era nici in scaun
de masina,am facut o reclamatie la politie,poate sa-mi spuna cineva daca politia va face ceva,si ce anume poate face in acest caz?
va multumesc!
sper ca voi sa nu dati de astfel de teribilisti ai soselelor.
Ati facut bine sunand la politia. Poate ce are antecedente, de asta era nervos cand ai sunat la politia. De multe ori sunt recidivist. Copilul trebuia sa fie dat in adoptie, daca este asa cum a aratat de nebun tata lui. Dar nu cred ce se rezolva nimic de aceasta intamplare. Pana ce nu va fi prins in flagrant.
multumesc de raspuns,din pacate si eu cred deasemenea ca nu se va rezolva nimic,pacat de copilasul acela,ganditi-va mama si tata in fata si copilul singur in spate in picioare pe bancheta,mai mult de un an nu avea,incredibila Romania.