@avocatPetre, aseara era postat un raspuns de la un utilizator...nu stiu cine la sters sau unde a disparut.
Eu azi dimineata oricum mi-am facut poze la masina mea, la care nu pot spune ca sunt avarii extraordinar de mari, capota usor indoita, bara fata, far stanga spart si grila zgariata. Nu e mare paguba dar nu vreau sa platesc pentru greseala altuia cand eu circulam corect. Eu vrea doar asigurarea individului pentru a-mi repara masina. Restul timpului pierdut, telefoane, nervi...etc il pot pune pe seama hazardului.
Postez si un link(unde am incercat sa fac o schita cat de cat) ca sa se poata intelege foarte clar ca individul orice contestatie ar face nu ar avea sorti de izbanda si cu permisul suspendat 60 de zile tot ramane. Mentionez ca undeva pe la jumatatea distantei din B si C am franat violent( si am virat cat de mult am putut drepta) manevra mea nefiind suficienta pentru a evita impactul cu remorca. Daca nu franam si nu incercam sa virez cat de mult dreapta intram direct in masina tragatoare(VW LT).
Orice sugestie este binevenita. Per ansamblu nu prea dispun de fonduri necesare acum pentru un avocat si nu prea am idee cam cat mi-ar putea lua pentru a sustine un caz asa de simplu(dupa parerea mea).
Voi incerca sa merg astazi la asigurator(sunt pe procesul verbal seria si numaul politei individului, pentru a le povesti intamplare, in speranta ca se va putea merge pe cale amiabila(desi ma indoiesc). Sunt broker si cunosc foarte bine atitudinea asiguratorilor. Trag de orice fir de par pentru a nu-ti da banii. Nu au nici un interes sa ma despagubeasca atat timp cat o mai pot taragana in favoarea lor. Deci sanse la asigurator din punctul meu de vedere sunt de la mici la foarte mici.
LINK
[ link extern ]