avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adminiatrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adminiatrator bloc

Bună ziua! Am o foarte mare nedumerire și as fi foarte recumoscatoare dacă m-ati putea ajuta! Soțul meu a cumpărat un apartament intr-un bloc nou în 2013. El nu a locuit acolo nici măcar o zi, pana anul acesta când ne-am căsătorit. Doamna administrator știind ca nu locuiește nimeni,totuși a pus pe lista de plata vreo 900 lei. Ne-a spus ca suntem obligați sa ii plătim ca o semnat vecinii penteu noi, ca s-a stricat ușă de garaj etc in condițiile în care noi n-au locuit o zi în acel bloc. Și dacă vom vrea sa plecam într-o alts tara pentru o perioada cum ar trebui sa procedam cu asta? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
victoritarus, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:43, 19 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dispozitiile in vigoare prevad fara exceptie ca proprietarul chiar daca nu locuieste efectiv in imobil,este obligat sa achite lunar c/v parti comune
Chiar daca intentionati sa nu locuiti mai mult timp in imobil din diferite motive ,urmeaza sa informati oficial presedintele de asociatie ,dar tot vi se vor calcula si impune lunar cota parti comune care trebuiesc achitate in termenul legal stabilit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se factureaza cheltuieli abuzive pentru un apartament nelocuit! teologul teologul Am mostenit un apartament care este nelocuit in prezent. Contabilitatea blocului se face de catre o firma. Am facut cerere pe cai legale la administratia ... (vezi toată discuția)
Lnscriere in asociatie de locatari bninelmarian bninelmarian Dupa cumpararea locuintei, ma aflu intr-o situatie de care nu am auzit niciodata. Blocul meu nu are nicio Asociatie de locatari aferenta, ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica, revizie generala, iscir din fond reparatii Almaris Almaris As dori sa adresez intrebarea daca se pot achita inspectiile tehnice, reviziile generale, INSCIR-ul la asociatia de proprietari din fondul de reparatii. Pentru ... (vezi toată discuția)