avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inspectie tehnica, revizie generala, ISCIR din fond ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inspectie tehnica, revizie generala, ISCIR din fond reparatii

As dori sa adresez intrebarea daca se pot achita inspectiile tehnice, reviziile generale, INSCIR-ul la asociatia de proprietari din fondul de reparatii. Pentru ascensor, centrala, usa garaj etc. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:40, 14 Mai 2017
Toate reparatiile la partea comuna din imobilul de locuit in comun,pot fi achitate din fondul de reparatii al asociatiei de proprietari
Da, sigur ca se pot achita. Ii mai scutiti pe proprietari de cheltuieli pe lista de intretinere.
Fondul de reparatii se poate folosi si pentru cheltuieli administrative, adica tot ce presupune viata la comun in acel bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa protectie la asociatie ducu 6 ducu 6 din moment ce nu am nimic in comun cu asociatia ;apa ,gaz, caldura;nici macar nu locuiesc acolo nu vad de ce sa ''cotizez''la asociatie.Consider ca dreptul de ... (vezi toată discuția)
Penalizari la fondul de rulment danny78 danny78 De la inceput tin sa specific faptul ca eu inca nu locuiesc in apartamentul respectiv ( nu este trecuta nici o persoana la intretinere ). Este normal sa mi se ... (vezi toată discuția)
Revizie lunara ascensor ionutt ionutt Buna ziua! Proprietarii de la parter si etajul 1 sunt obligati la plata cheltuielilor privind revizia lunara a ascensorului? Inteleg ca platesc reparatiile ... (vezi toată discuția)