avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Brotnei

Activitate Brotnei

Bună ziua.Dacă instanța a spus; se suspendă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice care necesită permis de conducere categoria B,cum poate să anuleze un șef de Miliție permisul de conducere?Este mai presus Miliția decît instanța?Adică dacă ai obținut permisul de conducere terminînd o școală profesională de 3 ani și ai mers băut cu motoreta are dreptul să-ți anuleze meseria de șofer profesionist comandantul miliției și instanța spune că ți-se suspendă dreptul de a conduce categoria respectivă?Am înțeles,am greșit cu motoreta răspund ca atare dar să greșești în circulație rutieră și să îți anuleze meseria(miliția,nicidecum instanța),asta nu pot să înțeleg.
Mulțumesc frumos.Sînt şanse sä nu mã trimitã în judecatã?
Da am refuzat şi etilotestul şi probele pe urmã pentru cã nu am recunoscut cã am condus pentru cã maşina era deja parcatã în fața casei unde locuiesc.Nu am vrut sã prezint nici permisul pentru cã eu nu mai eram în maşinã cînd ei au oprit în spatele maşini mele.Şi s-au supãrat şi mio pus cãtuşele şi or cotrobãit prin maşinã şi aşa mio luat permisu şi buletinu care nu mi leau mai înapoiat.
În seara de 19 12 2017 am fost luat la spital pentru probe care leam refuzat pentru cã polițişti mau luat din fața casei cu motivul cã am condus maşina.Mia reținut permisu şi buletinul şi nu am primit nimic acasã.Ce trebuie sã fac eu în situația de fațã?