avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis de conducere reținut pentru alcol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis de conducere reținut pentru alcol

În seara de 19 12 2017 am fost luat la spital pentru probe care leam refuzat pentru cã polițişti mau luat din fața casei cu motivul cã am condus maşina.Mia reținut permisu şi buletinul şi nu am primit nimic acasã.Ce trebuie sã fac eu în situația de fațã?
Nu inteleg exact, ati refuzat sa suflati in etilotest si dupa ati refuzat prelevarea de probe biologice? Descrieti exact situatia de fapt.
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Da am refuzat şi etilotestul şi probele pe urmã pentru cã nu am recunoscut cã am condus pentru cã maşina era deja parcatã în fața casei unde locuiesc.Nu am vrut sã prezint nici permisul pentru cã eu nu mai eram în maşinã cînd ei au oprit în spatele maşini mele.Şi s-au supãrat şi mio pus cãtuşele şi or cotrobãit prin maşinã şi aşa mio luat permisu şi buletinu care nu mi leau mai înapoiat.
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, infractiune prevazuta de art. 337 c.p.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Incercati sa va asigurati apararea.
Mulțumesc frumos.Sînt şanse sä nu mã trimitã în judecatã?
Nu pot sa va raspund, nu cunosc dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme , niste raspunsuri va rog buli83 buli83 buna ziua , mi sa retinut permisu de conducere , eram stationat in Peco , mi sa spus ca am circulat cu o viteza de 109 km , am suflat in etilotest , nici macar ... (vezi toată discuția)
Am refuzat sa suflu in etilotest ionut1988 ionut1988 buna ziua am si eu urmatoare intrebare eram cu masina mea persoanala si ma plimbam prin cartier pe la mine si deodata mam trezit cu masina de la politie in ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere. Doru1988 Doru1988 Buna ziua este posibila suspendare/anularea permisului in acest caz?:am baut dupa care am urcat in masina si mam culcat la care au venit organele de politie ... (vezi toată discuția)