avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua.Dacă instanța a spus; se suspendă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua.Dacă instanța a spus; se suspendă dreptul de a ...

Bună ziua.Dacă instanța a spus; se suspendă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice care necesită permis de conducere categoria B,cum poate să anuleze un șef de Miliție permisul de conducere?Este mai presus Miliția decît instanța?Adică dacă ai obținut permisul de conducere terminînd o școală profesională de 3 ani și ai mers băut cu motoreta are dreptul să-ți anuleze meseria de șofer profesionist comandantul miliției și instanța spune că ți-se suspendă dreptul de a conduce categoria respectivă?Am înțeles,am greșit cu motoreta răspund ca atare dar să greșești în circulație rutieră și să îți anuleze meseria(miliția,nicidecum instanța),asta nu pot să înțeleg.
Care a fost solutia instantei? atasati aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face in acest caz? AndreiFes250 AndreiFes250 Bună ziua! In luna mai am fost oprit de politie cu o motocicleta care nu răspundea categoriei mele de permis( Eu aveam categoria A1 și motorul se încadra ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat tirist tirist buna ziua.Sunt sofer profesionist, B,C,E din 1998.nu am avut niciodata permisul retinut sau accidente.pe 15 sept am fost prins baut..1,08 in etilotest.as vrea ... (vezi toată discuția)
Permis anulat hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal ... (vezi toată discuția)