avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate atidana34@ gmail.com

Activitate atidana34@ gmail.com

Răspuns la discuția Mostenitoare
Multumesc dar ce drept au copiii fratilor tatalui.meu fiind doar el an viata si doi nepoti ? Anca odata va multumesc

raluk0207 a scris:

Da.

Răspuns la discuția Mostenitoare
Mentionez ca sotia cu care sa cununat tatal acum e moarta dar tata anca traeste ,, antrebarea mea este daca tatal meu poate sa vanda sau sa faca vreun act la nepoti ? Va multumeac ptr rasunul anterior

raluk0207 a scris:

Dacă tatăl s-a recăsătorit legal, la starea civila, la decesul lui, masa succesorala se împarte între soția supraviețuitoare (1/4) și dvs (3/4).
Dacă nu s-a căsătorit legal, masa succesorala va revine doar dvs.
Copiii soției nu au vocație succesorala.

Discuție Mostenitoare
Ce drept am la tatal meu fiind singura fica dupa despartire ;; dar sotia cu care doar sa cununat si avand trei copiii pe care ju sant cu tatal meu? Multumesc
Ares-3 a scris:

Bună ziua,

Nu poate obține carte de identitate, acest act îl primesc doar cetățenii români. Documentul pe care-l va primi se numește permis de ședere.

Buna ziua ma scuzati dar eu sant casatorita si am certificat romanesc sant anregistrara an romania de aceia am pus antrebarea cum sa fac permisul acela la consulat pana ajung an romania .nultumesc
Buna ziua am o antrebare ,cum pot obtine cartea deindentite a sotului care e cetateam non ue la consulat si daca da cum si unde ce documente trebuie mai exact mebtionez ca acum am solicitat viza reantregirea familiei .multumesc rog raapuns