avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obținerea cărții de identitate pentru cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obținerea cărții de identitate pentru cetățean nonUE

Buna ziua am o antrebare ,cum pot obtine cartea deindentite a sotului care e cetateam non ue la consulat si daca da cum si unde ce documente trebuie mai exact mebtionez ca acum am solicitat viza reantregirea familiei .multumesc rog raapuns
Cel mai recent răspuns: atidana34@ gmail.com , utilizator 17:36, 26 Decembrie 2017
Bună ziua,

Nu poate obține carte de identitate, acest act îl primesc doar cetățenii români. Documentul pe care-l va primi se numește permis de ședere.
Ares-3 a scris:

Bună ziua,

Nu poate obține carte de identitate, acest act îl primesc doar cetățenii români. Documentul pe care-l va primi se numește permis de ședere.

Buna ziua ma scuzati dar eu sant casatorita si am certificat romanesc sant anregistrara an romania de aceia am pus antrebarea cum sa fac permisul acela la consulat pana ajung an romania .nultumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Cetatean sarb, permis de sedere in romania DusanDule DusanDule Buna seara ! Sunt cetatean sarb si vreau sa obtin permis de sedere in Romania(sunt casatorit cu o cetateanca romanca ) am toate actele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)