Multumesc,
Mai lamureste-ma cu o treaba:
- ce inseamna sa fiu sau nu de acord cu vanzarea catre cel care castiga licitatia?
daca nu sunt ce se intampla si viceversa?
dvs. ce ati facut ?
Salut,
Am o asigurare CASCO la Generali Asig. si am avut un accident in urma caruia conform devizului de la service , generali au spus ca e dauna totala.
Bun , au facut dosarul, pe care mie nu li l-au aratat??? si au spus ce este dat la serviciul evaluari pentru ca epava urmeaza sa fie vanduta la licitatie, si abia dupa aceia ma despagubesc.
I-am intrebat daca nu se vinde epava sau se vinde peste un an eu ce fac?
Mi-au raspuns ca nu au nici un termen sa ma despagubeasca.
Eu cred ca ma induc in eroare , trebuie sa fie o lege in care sa fie stipulat un termen de despagubire.
Ma puteti ajuta?
multumesc
Buna ziua,
O persoana a dat cheile unuia fara carnet de conducere sa-i mute masina, acesta a intrat cu viteza mare in autoturismul meu care era parcat.
Posesoara autoturismului a declarat la Politie si Asigurari ca ea a condus masina.
Ea si-a luat dauna totala de la asigurari, beneficiind de un autoturism nou acum, iar autoturismul meu afost avariat in proportie de 60%, acum fiind sudat in toate inchieturile, valoarea lui in momentul acesta dupa reparatii scazand dramatic, iar eu fiind nevoit sa merg 60 de zile cu Ratb-ul.
Proprietara celulalt autoturism mi-a spus nonsalant ca mi-a dat RCA-ul si sa ma spal pe cap cu el.
In acest caz ea are autoturism nou, iar eu am ramas cu o rabla sudata peste tot, desi ea a mintit la Politie si la Asigurari ca ar fi fost la volanul masinii.
Imi puteti da un sfat.............eu i-am intentat actiune penala pentru distrugere din culpa (dar se pare ca nu am sanse).
Multumesc