Buna ziua,
O persoana a dat cheile unuia fara carnet de conducere sa-i mute masina, acesta a intrat cu viteza mare in autoturismul meu care era parcat.
Posesoara autoturismului a declarat la Politie si Asigurari ca ea a condus masina.
Ea si-a luat dauna totala de la asigurari, beneficiind de un autoturism nou acum, iar autoturismul meu afost avariat in proportie de 60%, acum fiind sudat in toate inchieturile, valoarea lui in momentul acesta dupa reparatii scazand dramatic, iar eu fiind nevoit sa merg 60 de zile cu Ratb-ul.
Proprietara celulalt autoturism mi-a spus nonsalant ca mi-a dat RCA-ul si sa ma spal pe cap cu el.
In acest caz ea are autoturism nou, iar eu am ramas cu o rabla sudata peste tot, desi ea a mintit la Politie si la Asigurari ca ar fi fost la volanul masinii.
Imi puteti da un sfat.............eu i-am intentat actiune penala pentru distrugere din culpa (dar se pare ca nu am sanse).
Multumesc
Bna ziua.Puteti dovedi cele afirmate de dvs. ca altcineva a condus autoturismul?Daca da, puteti formula plangere penale pentru comiterea mai multor infractiuni respectiv fals in declaratii, uz de fals.Parerea mea este sa angajati un avocat