avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate Roxxy2020

Activitate Roxxy2020

Răspuns la discuția Accident rutier cu victime
Este încă la politie.din martie
2017 ! CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui sa angajati un avocat specializat in drept penal pt a va reprezenta interesele,nu se intelege daca dosarul se afla inca la politie sau autorul a fost trimis in judecata,

Mulțumesc! Nici noi nu știm exact care e treaba ! La mulți ani !CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui sa angajati un avocat specializat in drept penal pt a va reprezenta interesele,nu se intelege daca dosarul se afla inca la politie sau autorul a fost trimis in judecata,

Mulțumesc! Nici noi nu știm exact care e treaba ! La mulți ani !CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În urma unui accident rutier.Am suferit numeroase fracturi..Am avut coaste rupte, fractura cervicala, apa la plamani am stat internat 3 luni în spital, iar celălalt pasager a murit pe loc Șoferul nu a avut nimic , au bani însă și au tot umblat pe la psiholog ca nu e în toate facultățile mintale, e sub tratament și nu poate da declarația sa se termine procesul...Dar inca conduce cu masina.Cat poate amână terminarea procesului cu acest diagnostic? Poate amână la nesfârșit? Poate conduce masina dacă nu e în toate facultățile mintale?
Mulțumesc mult. Andreea Simon a scris:

În astfel de cazuri cel mai bine e să apelați la serviciile unui avocat. Eu asta v-aș recomanda cu mare căldură, pentru că astfel veți avea parte de informarea necesară privind posibilitățile pentru obținerea despăgubirilor

Scuze am greșit...CEDE!!!

tgeorgescu a scris:

CEDO nu se ocupa cu asa ceva. CEDO se ocupa doar cu incalcari ale drepturilor omului de catre statele europene (de ex. statul roman).

Răspuns la discuția Accident rutier
Diana Cioroiu a scris:

Banuiesc ca este vorba despre CEDE, nu CEDO! Aveti contractul cu ei? Cititi-l si vedeti daca aveti 5.000 e la rezilierea contractului! E o clauza abuziva, peste alte onorarii fabuloase de succes in conditiile incheierii unui contract sub o stare de soc si trauma...si peste altele... Cunosc bine situatia de la clintii mei, unii au reusit sa scape, altii din pacate nu...desi nimeni nu poate fi obligat sa suporte astfel de clauze abuzive!

Da scuze, CEDE..Mulțumesc ..Mi au spus ca dacă vor sa renunț la ei.sunt Bun de plata..bănuiesc ca despre ăsta era vorba !
Discuție Accident rutier
În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de acasă l au adus părinții la spital..Pe noi ne a luat smurdul..m am ales cu fracturi la cervical , coaste rupte, apa la plamani .Am purtat guler cervical 3 luni..puteam sa rămân paralizat..I am împuternicit pe cei de la CEDO sa se ocupe de caz..Dar încă nu s a finalizat procesul .pentru ca .vinovatul cică nu poate sa dea declarație ca e sub tratament ..ca nu se simtermina Bine psihic (nu ca ar avea altceva fizic), dar încă conduce masina !!!! Sa apelez la un avocat?? Sa las firma de despăgubiri sa se ocupe (dar am inteles ca durează anii pana la finalizarea procesului )?? Am de făcut RMN..analize..recuperări..Nu am posibilitate financiara sa fac toate astea..Am și copii acasă..Și eu nu mai pot munci !
În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de acasă l au adus părinții la spital..Pe noi ne a luat smurdul..m am ales cu fracturi la cervical , coaste rupte, apa la plamani .Am purtat guler cervical 3 luni..puteam sa rămân paralizat..I am împuternicit pe cei de la CEDO sa se ocupe de caz..Dar încă nu s a finalizat procesul .pentru ca .vinovatul cică nu poate sa dea declarație ca e sub tratament ..ca nu se simtermina Bine psihic (nu ca ar avea altceva fizic), dar încă conduce masina !!!! Sa apelez la un avocat?? Sa las firma de despăgubiri sa se ocupe (dar am inteles ca durează anii pana la finalizarea procesului )?? Am de făcut RMN..analize..recuperări..Nu am posibilitate financiara sa fac toate astea..Am și copii acasă..Și eu nu mai pot munci !