avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de acasă l au adus părinții la spital..Pe noi ne a luat smurdul..m am ales cu fracturi la cervical , coaste rupte, apa la plamani .Am purtat guler cervical 3 luni..puteam sa rămân paralizat..I am împuternicit pe cei de la CEDO sa se ocupe de caz..Dar încă nu s a finalizat procesul .pentru ca .vinovatul cică nu poate sa dea declarație ca e sub tratament ..ca nu se simtermina Bine psihic (nu ca ar avea altceva fizic), dar încă conduce masina !!!! Sa apelez la un avocat?? Sa las firma de despăgubiri sa se ocupe (dar am inteles ca durează anii pana la finalizarea procesului )?? Am de făcut RMN..analize..recuperări..Nu am posibilitate financiara sa fac toate astea..Am și copii acasă..Și eu nu mai pot munci !
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , Avocat 00:53, 29 Decembrie 2017
Banuiesc ca este vorba despre CEDE, nu CEDO! Aveti contractul cu ei? Cititi-l si vedeti daca aveti 5.000 e la rezilierea contractului! E o clauza abuziva, peste alte onorarii fabuloase de succes in conditiile incheierii unui contract sub o stare de soc si trauma...si peste altele... Cunosc bine situatia de la clintii mei, unii au reusit sa scape, altii din pacate nu...desi nimeni nu poate fi obligat sa suporte astfel de clauze abuzive!
Diana Cioroiu a scris:

Banuiesc ca este vorba despre CEDE, nu CEDO! Aveti contractul cu ei? Cititi-l si vedeti daca aveti 5.000 e la rezilierea contractului! E o clauza abuziva, peste alte onorarii fabuloase de succes in conditiile incheierii unui contract sub o stare de soc si trauma...si peste altele... Cunosc bine situatia de la clintii mei, unii au reusit sa scape, altii din pacate nu...desi nimeni nu poate fi obligat sa suporte astfel de clauze abuzive!

Da scuze, CEDE..Mulțumesc ..Mi au spus ca dacă vor sa renunț la ei.sunt Bun de plata..bănuiesc ca despre ăsta era vorba !
Pana nu cititi contractul cu ei, nu stiti. Dar sunt clauze abuzive!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime. care ar fi varianta mai rapidă pentru obținerea despăgubirilor? Roxxy2020 Roxxy2020 În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier aec.1968 aec.1968 In data de 03.07.2009 am fost implicata intr-un accident rutier. Am plecat de la semafor, a treia masina, si de pe contrasens, cineva a vrut sa vireze stanga, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am avut un accident rutier în urmă cu doi ani și ... lilianapoe lilianapoe Bună ziua! Am avut un accident rutier în urmă cu doi ani și am semnat un contract cu o firmă care se ocupă cu despăgubirile obținute de la asiguratori ... (vezi toată discuția)