avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier cu victime. Care ar fi varianta mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier cu victime. Care ar fi varianta mai rapidă pentru obținerea despăgubirilor?

În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de acasă l au adus părinții la spital..Pe noi ne a luat smurdul..m am ales cu fracturi la cervical , coaste rupte, apa la plamani .Am purtat guler cervical 3 luni..puteam sa rămân paralizat..I am împuternicit pe cei de la CEDO sa se ocupe de caz..Dar încă nu s a finalizat procesul .pentru ca .vinovatul cică nu poate sa dea declarație ca e sub tratament ..ca nu se simtermina Bine psihic (nu ca ar avea altceva fizic), dar încă conduce masina !!!! Sa apelez la un avocat?? Sa las firma de despăgubiri sa se ocupe (dar am inteles ca durează anii pana la finalizarea procesului )?? Am de făcut RMN..analize..recuperări..Nu am posibilitate financiara sa fac toate astea..Am și copii acasă..Și eu nu mai pot munci !
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 20:07, 7 Ianuarie 2018
CEDO nu se ocupa cu asa ceva. CEDO se ocupa doar cu incalcari ale drepturilor omului de catre statele europene (de ex. statul roman).
Scuze am greșit...CEDE!!!

tgeorgescu a scris:

CEDO nu se ocupa cu asa ceva. CEDO se ocupa doar cu incalcari ale drepturilor omului de catre statele europene (de ex. statul roman).

În astfel de cazuri cel mai bine e să apelați la serviciile unui avocat. Eu asta v-aș recomanda cu mare căldură, pentru că astfel veți avea parte de informarea necesară privind posibilitățile pentru obținerea despăgubirilor
Mulțumesc mult. Andreea Simon a scris:

În astfel de cazuri cel mai bine e să apelați la serviciile unui avocat. Eu asta v-aș recomanda cu mare căldură, pentru că astfel veți avea parte de informarea necesară privind posibilitățile pentru obținerea despăgubirilor

Stimata doamna,
Am inteles ca si pe dumneavoastra au reusit sa va copteze cei de la CEDE SRL...
Contractul se poate rezilia cu ei, multi au reziliat, deoarece nu au fost reprezentati, ajutati in faza de urmarire penala, pur si simplu victima trebuia sa faca toate demersurile si multe altele.
Contractul lor este plina cu clauze abuzive!
Revenind la ce v-a sfatuit un domn avocat, vin in completare, dumneavoastra aveti nevoie de un avocat specializat in accidente rutiere.
Sper ca aveti deja un avocat specializat,
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Roxxy2020 Roxxy2020 În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime Roxxy2020 Roxxy2020 În urma unui accident rutier.Am suferit numeroase fracturi..Am avut coaste rupte, fractura cervicala, apa la plamani am stat internat 3 luni în spital, iar ... (vezi toată discuția)
Victima accident auto - despagubiri rca teodon teodon Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz : la volan fiind,am fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altui conducator auto,cu ... (vezi toată discuția)