avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters452138

Activitate ContSters452138

Răspuns la discuția Contract de renta viagera
Da.Doresc sa-mi faceți un calcul și să știu cu cât rămâne feciorul meu care ne îngrijește conform contractului.
Răspuns la discuția Reclamație
Sigur că le vreau binele
Dar am nevoie de un răspuns corect din partea celor care cunosc legea. Tineri sunt pe cale de a se despărți ... Dacă doriți sa -mi răspundeți la întrebarea mea SE POATE FACE RECLAMAȚIE PT VIOL DUPĂ 15 ANI? DA sau NU. Vă mulțumesc.
Sigur ca le vreau binele. Dar aveam nevoie de un răspuns corect din partea celor care cunosc legea. Tineri sunt pe cale de a se despărți ... Dacă doriți să -mi răspundeți la întrebarea SE POATE FACE RECLAMAȚIE PT VIOL DUPĂ 15 ANI? DA SAU NU . Vă mulțumesc.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
Soția mai poate face reclamație acum. Au trecut 15 ani de la presupusul viol. As dori un răspuns mai extinsa. Nu i-aș lăsa să se facă de rușine. Vă mulțumesc.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Cine sa faca reclamatie ? sotul ?

EA mai poate face reclamație sub presiunea soțului?
Discuție Reclamație
A aflat acum, că soția a fost violată în urmă cu 15 ani. Mai poate face reclamație pentru viol acum? Va mulțumesc.
Care este diferența între copilul care ne îngrijește conform contractului de rentă viageră și ceilalți doi frați ai săi la împărțirea moșteniri. Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Rentă viagera
În acest caz pentru ca copilul ne îngrijește conform contractului de renta viageră, ce câștigă față de ceilalți frați.

Sandu1957 a scris:

Am dat jumătate din casă soției mele și apoi ne-am dat în întreținerea unuia dintre copii. Menționez faptul că fiecare dintre noi are câte un copil din altă căsătorie și împreună avem feciorul la care ne-am dat în întreținere. Ceilalți copii nu și au dat abzicerea . Vă rog să -mi spuneți dacă eu mor și soția trăiește, pot ceilalți copii să ceară succesiunea, sau numai după decesul la amândoi. Și câte părți rămâne fiecăruia. Vă mulțumesc.

Discuție Rentă viagera
Am dat jumătate din casă soției mele și apoi ne-am dat în întreținerea unuia dintre copii. Menționez faptul că fiecare dintre noi are câte un copil din altă căsătorie și împreună avem feciorul la care ne-am dat în întreținere. Ceilalți copii nu și au dat abzicerea . Vă rog să -mi spuneți dacă eu mor și soția trăiește, pot ceilalți copii să ceară succesiunea, sau numai după decesul la amândoi. Și câte părți rămâne fiecăruia. Vă mulțumesc.
Casă veche construita (în 1960) fără gard intre vecini. Vecini erau frați iar casa era casa părintească și era construita în mijlocul curți. După câțiva ani fratele care a rămas în casa ia dat fratelui său jumătate din curte și casa veche a rămas cu geamurile către vecin. Urmașii vor să facă gard. La ce distanță se face de casa veche și la ce înălțime? E vreo problema fiindcă geamurile au rămas către vecin?