avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters452147

Activitate ContSters452147

Salutare! Pentru a face un dosar în scopul obținerii fondurilor nerambursabile europene și de stat și, eventual, obținerea acestora trebuie curs cu diplomă de antreprenoriat? Deoarece cineva mi-a zis că trebuie. Mulțumesc anticipat.
Salutare! La firma deținută de prietenul meu, ca la orice firmă, este nevoie de liste de inventariere. Din ce știam eu, legea te obligă să ai un anumit tip de listă de inventariere, așa este? Ce tip de această listă te obligă să ai? Mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Contabil cu drept de semnătură
Vă mulțumesc mult pentru informații.
Răspuns la discuția Contabil cu drept de semnătură
Trebuie neapărat să fie contabil șef sau poate fi și contabil? Ce examene trebuie să dau pentru a deveni membru CECCAR?
Răspuns la discuția Contabil cu drept de semnătură
Mulțumesc mult. Din ce am înțeles din acest articol, trebuie să fiu membru CECCAR ca să am drept de semnătură pe deplin, așa este? Cum pot deveni membru CECCAR? Și dacă prietenul meu angajează un contabil care să țină contabilitatea, pe lângă contractul individual de muncă mai trebuie și un contract de prestări servicii sau am înțeles eu greșit?
Răspuns la discuția Contabil cu drept de semnătură
Mulțumesc foarte mult, domnule. Facultatea presupun că trebuie să fie FEEA, dar profilul trebuie neapărat contabilitate și informatică de gestiune sau poate să fie și altul? Deoarece as putea eu face facultatea și să îl ajut.
Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de contabilitate poate să o țină în cadrul firmei lui? Are deja o facultate finisată și nu mai are rost să mai facă una. Știe cineva dacă urmează cursuri de contabilitate acreditate poate să-și țină singur contabilitatea cu drept de semnătură?
Bună ziua! Ce documente sunt necesare pentru transportul de marfă intern și internațional? Ce acte trebuie să se încheie între părți (transportator și beneficiar/destinatar)? Mulțumesc.
Salutare! După ce mi-am înființat și înregistrat firma la ONRC și ANAF ce acte și documente îmi sunt necesare și unde se eliberează acestea pentru a fi totul în regulă cu o firmă de transport rutier de marfă? Mulțumesc frumos.
Salutare! Dacă am ca și activitate principală codul CAEN 4791 (comerțul cu amănuntul prin case de comenzi sau prin Internet) pot comercializa anumite produse engros? Am auzit că acest cod CAEN trebuie autorizat, cum îl autorizez și cât costă? Mulțumesc anticipat!